Tjatja

Ska dra ut snart, ska möta upp Kim och Hellene. Senare ikväll ska jag titta på Lucys föreställning, trodde det skulle vara igår men det var tydligen idag. Sitter bara i mitt rum och väntar på att Kim ska hämta upp mig, so not mch to do righ now haha. Fick hem lite saker från mina föräldrar igår och har slagit in dom, sååååå jaaaa. Mysigt. Tjaråååå peace.

Tiden

Det känns helt ärligt att livet har stannat, inte här men tillbaka i Sverige. När jag pratar med mina vänner från hemma så säger dom mest "Inget nytt händer" "det är sig likt" och jag kan på ett sett förstå det. Självklart har dom lärt känna massa nya personer, börjat i en ny skola. Men ändå så har inte så mycket förändrats om man jämför med hur jag har det? Jag känner att när jag kommer tillbaka till Sverige kommer det kännas som att en klocka har stannat, eller att jag vaknat upp ur en dröm. Detta år är bara ett år av hela mitt liv. Känns för lite för att faktisk se en förändring när jag kommer hem. Men kanske det är bra? Att inget förändras. Men ändå kommer jag vara en helt ny person, så kanske det skulle vara bra om allt är som här i USA. 

2

 

Thanksgiving day

So today it was thanksgiving. Maten var otroligt god, umgänget var trevligt. Var bara en anmäl mysig och chill dag, spenderade den med "familjen" och 2 andra dansare som kommer över varje Thanksgiving till deras hus. Long story, can't be botherd making it short. Sedan spenderade jag bara tid med familjen, skypade med min bror lite, sedan tittade jag Sally och Connor på två ansnitt av breaking bad som vi följer. Otroligt bra. 
 
För att vara lite down to earth. -What are you thankfull fore?
Jag är tacksam för allt just nu, helt ärligt Att jag kan vara här, lärt känna en ny familj, nya vänner. Nya minnen och allt. Är bara tacksam för livet. Lol djup, but it's true.
 

Happy Thanksgiving!

Idag är det ÄNTLIGEN thanksgiving! Åh vad härligt haha, men helt ärlig har jag sett fram emot detta sååååå länge. You can't imagien the smell right now, smells sooo... goooood... Aja, dagen kommer antagligen vara hur mysig och bra som helst. Om en timme börjar man äta mat så det blir bra. Sedan vet jag inte riktigt vad man gör.. Umgås tror jag nog haha! Have a great day! 
 
Juste det är också min brors födelsedag idag! 18 år och allt. Saknar honom så mycket. Oh happy day.

Kul?

Vad har du på dig?

Mjukisbyxor, vitt linne

Hur mår du?

Så jädrans bra

Vad önskar du just nu?

Vet inte, att jag kan stanna här - inte behöva åka hem


Vad ska du göra imorgon?
Donno, ska på Lucys balett konser

Vad skrattade du senast åt?
En rolig sak

När grät du senast?
Någon vecka sen typ

Senaste köp?
En kofta till mig själv

Senast sedda film?
John Tucker must die

Vem var den senaste som ringde dig?
Jeriqho

Senast 3 inkomna sms?
"R U ready to get picked up?" "In front of the school" "Do you have extra pants for gym??" 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"Call me when you're outside" 

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Shay

Vart vill du åka just nu?
Veeeet inte

Nästa planerade resa?
Vi ska till Idaho eller hur det nu stavas 

Dagens känsla
Glad, tacksam (get it? It's thanksgiving...)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja och nej

En maträtt du inte äter?
Fiskbullar, nejnejnejnejnej


För att jag kan

Har på mig min nya kofta idag, den är så mysig och fin. I love it. Med detta går uggs och det är väll det haha. Have a great day.

Sunday morning

 Ligger i min säng, nyvaken. Känner mig ganska rutten haha. Idag är det söndag och jag har inget att göra. Kommer nog göra en standard söndag och bara ligga i soffan, kolla på film och lata mig hela dagen. Måste slå in en persent till min bror. I really hope he will like it. Hans födelsedag är på torsdag, samma dag som Thanksgiving! Åh vad jag är taggad på det haha. 

Well, I had a good day

Idag was a pretty good day. Vaknade vid halv 11, åt en sen frukost, åkte sedan halv 2 och träffade Hellen. Vi gick runt at the mall och shoppade lite. jag fick hem mig en så jädrans mysig och fin kofta och en persent till Albert. Sen kom jag hem vid 5 typ, och 2 timmar senare åkte jag och såg The Hunger Games, Catching Fire med Jeriqho. Alltså damn den där filmen var bra alltså, förstår inte hur den kunde ha fått så dålig kritik. Helt sjukt. Aja, nu ska jag lägga mig ner, kolla på OTH eller något.

And i'm out

Ska ut och träffa Hellen nu. Kommer hem senare och kanske ska gå och se The Hunger Games med Jeriqho om han nu kan. Annars vet jag ej vad jag gör. Haha, peace.

Royals

Spelas om och om och om och om igen.

Dag. 2 – Min bästa vän(ner)

Oj, denna var jädrans svår alltså. Jag har många bra vänner men också många väldigt nära. Men dom som står mig närmast just nu är Shailee Parasnis, Nathalie Sundelin, Johanna Pulli, Alva Öber, Alva Wretholm, Felicia Fischer Berg, Ebba Neiås och David Karplein. Jag kanske inte pratar med alla dom så hilma mycket längre men det är dom jag jag faktiskt anser som mina närmsta vänner.
 
Har ingen bild på alla oss tillsammans och jag pallar inte ladda up en bild på var och en så ni får en bild på någit annat, peace out.
 
 

Dag. 1 – En bild på mig & 10 fakta om mig.

Jag bor i USA i ett år och trivs bättre här än i Sverige, jag fryster hela tiden, jag har märkt på senaste tiden att jag är otroligt stel, jag önskar att jag hade mer kontakt med vissa persioner jag knappt känner idag, jag hatar clowner mest av allt, detta utbytesår är det bästa jag gjort i hela mitt liv so far, jag tror på Gud men tycker att sjävla "big bang" låter mer trovärdigt, när jag var liten ville jag vara kille lol, jag är väldit taggad på att börja i IEG när jag kommer tillbaka till Sverige, Jag har ej mer att säga. 

Random

Jag bryr mig för mycket i livet. Vad folk tycker om mig, vad som är rätt och fel i andras ögon istället för mina egna. Vad jag har på oss och om folk tycker det ser bra ut istället för om jag själv är bekväm i vad du bär. Jag bryr mig om mitt utseende, jag sätter på smink varje dag för jag är mer bekväm och vill att folk ska se mig så. Jag bryr mig om vad jag äter, vad jag lyssnar på, vad mina betyg är. Jag ska vara så bra som jag kan vara. Ibland vågar jag inte sticka ut, och om jag gör det får man komentarer om det. Jag bryr mig för mycket om livet för att vara 16 år. Om vart jag kommer hamna, framtida planer. Vill jag gufta mig? Vill jag ha barn? VIll jag jobba med det eller det andra? Inte fan vet jag. Jag bryr mig för mycket för att vara så ung som jag är. Själv vet jag inte om det är bra eller dåligt. Jag vet inte om jag gör allt för att nöja andra, eller om det är för mig själv. Fan alltså, jag bryr mig för mycket.
 
Sorry guys. 
 
 
 

A love thing

Är du i ett förhållande? Ja, lol

När går gränsen vid otrohet? När man flirtar med någon annan och vet om det själv. Sen om man pussar på någon.

Är du romantisk? Nej inte alls faktiskt. Önskar jag var mer romastiskt.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Perfekt och perfekt. Like Ellen said, like your best friend.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Ganska jobbig faktiskt hah

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man ska kunna vara sig själv. Och att man litar på varan

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? När? Ja det är klart, senare gången var typ förra veckan

Har du lekt med någons känslor? Ja det har jag, tyvärr.

Hur många har du varit ihop med? Riktigt varit ihop med skulle jag säga 1.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Oj, en sommar 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande. Passar bättre som det, diggar inte att vara singel faktiskt. I don't feel loved </3

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 24 skulle jag tippa på

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Never, not even for 10000 dollars. Överdriv men aldrig.

Hatar du ditt ex? Verkligen inte. Han är fortfarande min bästavän.

När du vill ha någon, vad gör du? Är väll lite mer social mot honom, idk

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Vet inte. Jag skulle flippa

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja det vill jag, verkligen. För att det känns så härligt liksom haha

Vill du ha barn? Det vill jag.

Blir du lätt kär? Har bara varit kär en gång, så lätt vet jag inte. 

Vad faller du för? Någon som har en speciel personlighet och kan vara sig själv med mig.

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Nej, men klart det är kul om man har några saker gemensamt.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Nothing to say, totaly up to you if you do it or not. No judge.

 

För att få lite mer att blogga om

  Dag. 1 – En bild på mig & 10 fakta om mig.
 Dag. 2 – Min bästa vän(ner)
 Dag. 3 –Favoritprogram
Dag. 4 – I min handväska
 Dag. 5 Typ av kille jag faller för
Dag. 6 Dålig vana
Dag. 7 Det här saknar jag

 

 


En gång så alla fattar själva dealen

Var inte du och David tillsammans? Vad hände med er och har du gått över honom såpass mycket att du kan bli tillsammans med Jeriqoe så snabbt?
 
- Okej, here we go. Jag och David var tillsammans, typ hela sommaren, nästan. Jag älskade honom och jag älskar honom fortfarande. Vi båda visste att jag skulle åka och vi var faktiskt otroligt dumma att bli tillsammans sommaren innan jag åkte. Vi sa till varan att vi skulle försöka hålla hela året, men vi båda viste att det inte skulle hålla. Vi var kanske tillsammans i 3 veckor tills vi båda sakta gled ifrån varan. Sen tog det slut, det var för det bästa och jag var inte glad över det beslutet. 
Jag hade då börjar "umgås" lite med Jeriqho, men vi var inte tillsammans då. När jag och David gjorde slut så gick jag på en dejt med Jeriqho någon vecka efter det. Sen blev vi tillsammans. 
Och till din fråga om jag är över David, jag vet inte. Jag tycker om Jeriqho såååå mycket, men David kommer alltid vara speciel för mig. 
Got it? 
 

To school

Far ibäg till skolan nu, fredag otroligt skönt. Skolan lär dock bli otroligt seg. Har cheer efter sen får jag se vart jag hamnar. Have a great day peps.

Answers

Vad tävlar/tränar Jeriqho i? Var det nån tävling eller nåt? (Nyfiken haha)
 
- Jeriqho tränar Cross Country, tävlar i det också. Varje år är det en sak som heter States, liksom alla states i USA tävlar i det, och han gjorde det förra veckan och han vann, så han är nummer 1 i hela State Of New York nu. Så han ska tävla ett annat race på lördag och sedan har han Nationals. Yes, he is awesome and he's my boyfriend. My boyfriend is awesome. 
 

Sick today

Idag vaknade jag upp klockan 4 med huvudvärk, kunde knappt somna om så jag gav upp. Letade efter huvudvärkstabletter men såg inget där nere så I went back upstairs och försökte (notera försökte) somna om. Kockan 6 gick mitt alarm och mitt huvud kändes som att det skulle explodera. Gick ändå till skolan (!!!) i lektion tills jag gav upp för jag mådde, verkligen, skit. Nu ligger jag hemma i min soffa och halvsover haha. 
The pictures is from yesterday, I really good day. Dom firade Jeriqho för han van ett race så nu är han först i hela New York State. Så igår var det "Jeriqho Day" hela skolan firade honom med tårta, hängde upp posters över allt, skrev hans namn på alla fönster och dekorerade hans skåp haha. Så hade på min hans tjocktröja för att ge lite support (!!!!) aja hejdå
 

Tiden

Tiden går verkligen fort här, går inte riktigt att förklara. Dagarna känns långa och tröga men sedan så ligger man i sängen och väntar tills man ska somna, månaderna känns långa men sedan så var det tydligen första November och om 3 veckor börjar December. Året kommer kännas långt, med sedan kommer jag stå på Plattsburgh airport med tårar i ögonen och vinkar hejdå till min familj här. 
På ett sätt skrämmer det livet ur mig. Hur dum kan jag vara att åka till USA i ett år, skaffa nya vänner som jag älskar, en ny familj som är som min familj om jag ändå måste läman dom efter ett år?! Hur kunde jag ge mig in på detta, det kommer vara så svårt. Så obehagligt att lämna ett helt nytt liv bakom mig med bara minnen kvar. 
Men sedan tänker jag lite till, om jag inte åkte. Skulle mitt liv vara exakt som det var förr. Jag har växt, vännerna här lär jag ha kontakt med och min familj finns ingen tvekan om. Dom är min familj. 
Det som skrämmer mig är tiden, tiden känns så lång men den är ju så jädrans kort. Varit här nu i 4 månader, och det känns som kanske 2? Tiden är allt för kort för det här. Blir ledsen av tanken. Men ändå stolt över detta. 
Jag är väldigt stold över mig själv. Fastän jag inte alls vill lämna det här. Tiden är allt för kort för denna upplevelse. 

Not much to say

Idag hade vi ingen skola, ganska skönt men gjorde verkligen ingenting så skulle inte tacka nej till skola faktiskt. Då får jag i alla fall något gjort haha. Skypade i alla fall med David, hade inte pratat med honom på 1-2 månader så det var lite kul i alla fall. Låg även och latade mig i soffan och tittade på Inglorious Bastards, otroligt rolig och skööööön film. Love that movie. Somnade i min säng ett tag, sen väckte Jeriqho mig genom att ringa. Ritade lite (becasue is was so bored) och ska snart ner och äta. Prudoctive day, yesyes. 
 
Det är även farsdag idag. Så synd att jag inte kunde fira det med min pappa. Älskade pappa, saknar honom så mycket. Finns nog knappt ord till det. Men pappa, (jag vet att du läser detta) älskar dig med hela mitt hjärta, saknar dig med. Vi ses snart ♥
 
 

Answers

I skolan, har du redovisningar osv på engelska då? Och första dagen, fick du typ presentera dig själv på engelska då? Vad läskigt isåfall eftersom det inte är ditt modersmål liksom :p
 
- Tjenare, alltså vi har inte haft någon redovisning för klassen än. Men det lär komma i framtiden. And yes, första dagen behövde jag presentera mig för klassen för alla undrade vem jag var, och att prata engelska har aldrig varit svårt för mig för jag har pratat det med min mamma ända sen jag var en liten bebis. Så det var väldigt skönt. But everything is in engelish haha. Men ingen redovisning än. Thanks yooooooou

This day

Sadie, Maya, me & Juliuana at lunch
Skolan var mycket segare än vad den brukar vara idag, vet dock inte varför den kändes som det men det var den i alla fall. Humöret var på topp som vanligt, inte så mycket mer att säga om det haha. Efter skolan hade jag cheer i en och en halv timme, åkte sedan hem till Kim,åt middag där och sen drog vi ut på bio och såg Thor. Kan faktiskt säga that I did enjoy the movie, yes I did. Kom hem för kanske 20 minuter sen. Pratade en snabbis med Jeriqho för han åkte till states idag för tävling så ville säga good luck till honom. Tävlingen är i morgon klockan 9 på morgonen.
 
 
Haha jo en sak som var jädrans lol. När vi skulle köpa popcorn så beställde vi en mellan (som därmed såg ut som en stor) Sen ville jag ha en sluchy så tog en sån också, en mellan då. Och den var som en XXlarge, No joke det var två av mina händer stablade på varan så stor var den. Vi fick dela haha, åh 'Murica 
 

Äntligen nu i helgen

Äntligen nu i helgen ska jag införskaffa mig ett par mörkbruna uggs. Så otroligt skönt att ha på sig i vinter. Jfyi
 

Not a very good day

Sitter i min säng och väntar på att toaletten ska bli ledig så jag ska borsta mina tänder innan jag far till skolan. Lucy duschar så det lät ta et tag haha. Mår ganska dåligt idag, humöret är uppe men mår bara dåligt i kroppen om ni fattar vad jag menar? Har ont i huvudet och magen, tror jag börjar bli sjuk om jag ska vara ärlig.. Not fun, not fun at all. Men ska ändå till skolan. Har också cheer idag. Är inte speciallt taggad pågrund av hur jag mår. 

Study?

Sitter i min säng och pluggar lite innan jag ska till skolan, åker om kanske 10 minuter eller så. Har ett prov idag, i historia. Historia är lungt det roligaste ämnet jag tar, läraren är helt underbar och jag som alltid älskat historia tycker det är stört kul. Dock så får vi otroligt mykcet att plugga på, och bara på en dag. Han ger oss en "study guide" med massa saker som kommer komma på provet dagen innan. Och det är 3 papper så man pluggar sönder hela kvällen. Dock så är skolan way more easy än Sverige men måste ändå ha minst C i allt. (Och att få C måste man typ bara vara på lektionen haha) Har i alla fall 2 studyhalls + lunch i mellan så har ganska mycket tid att plugga! 
 

Amazing man, amazing songs

 
Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar. Sitter med hörlurar och lyssnar på David Bowie för jag är den ända i familjen som diggar hans musik så, haha så kan det gå. Dagen var awesome, var på oerhört glatt humör av någon anledning jag inte ens vet varför själv. Var typ 50% chans att vi inte hade skola idag för all ström i hela Plattsburgh slutade fungera i ungefär en timme, men sedan när dom precis skulle säga att vi kunde gå hem så började strömen fungera igen. Blev lite besviken. Men skolan var ändå ganska bra idag. I morgon börjar cheer igen och är så otroligt glad över det. I do miss it. Och nu när vi har massssaaa nya som vill vara med blir det bara mer och mer kul. Ska fortsätta att lyssna på my talanted Bowie now, adios amigos.

Yes please

Tyckte allt att dom var lite mysiga haha. As you may know, I totally LOVE David Bowie so that one would me totally nice. The other tow, I just want. Sweeeet.

Bal "snart"

Okej snart och snart kan jag ej säga, det är ändå i maj. Men tiden går så jädrans fort här så kommer kännas som bara en månad tills jag ska på balen! Som kanske 1% av er vet är jag en Sopthmore/Junior. Menas att jag tar klasser med Sopthmores men kan ta med Juniors om jag frågar om det, men jag får göra allt som Juniorns kan, liksom gå på balen m.m Sedan har jag liiite Senior fördelar typ att gå till Senior courtjard men känner typ bara 4 seniors så avstår från att göra det.. Haha. 
 
Men Juniors har i alla fall bal i vår, juniors har det istället för Seniors. Så jag är inblandad i det hela, och det menas med stessen över att skaffa en klänning.. IGEN. Har redan börjat kolla runt efter klänningar, and I don't like it. Ska fråga om vi kanske kan åka till Albeny eller något för där har dom tydligen jätte fina men vet inte om det kommer vara så vårt att åka dit och så kanske man inte hittar något. Well well not much to do right.. 
 
Och balen här verkar vara så jäkla kul! Dom har fört bal, sen efter det är den någon dans, sen efter det byter man om till vanliga kläder och så kommer en hyptnos till skolan och hypnotiserar vissa folk. Alltså FOR REAL. Hela balen kommer vara klar vid 3 på morgonen, dom gör det så att man inte skulle gå ut och dricka efter. Sound like a good plan tho.
En bild från min blad i Sverige
 

Söndag

Slutet av veckan nu då, imorgon är den en ny vecka av skola, cheer börjar igen och jag ska även börja träna mer och mer haha. Idag are the plans to study and then go to Lake Placid (eller hur det nu stavas) to pick up Lucy and eat dinner there. I still don't know why i write in english..
Igår var dagen slapp, skulle umgås med Juliuana men det blev inte av så klockan halv 5 åkte jag hem till Jeriqho och åt middag med han, hans mamma och lillebror. Var allt mysigt det jaja. Åkte hem vid 9 och somnade nästan så fort jag kom hem, var så trött haha. 
Sitter nu och gör inget, måste duscha så ska göra det snart, just for you info. Sen måste jag göra min läxa </3 Never fun, never fun.

Bara för skoj

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Shailee, Johanna, Alva, David
Vem är den roligaste av dina vänner? Oj finns otroligt många. Men top of my head Shailee
Vem är snyggast av dina vänner? Alla är så äckligt snygga

 

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Skola, träffa peps
Vad ska du göra nu? Kolla på film, käka godis 
Har du gjort något dåligt idag? Faktiskt inte
Roligaste idag? Haha var en otroligt rolig sak idag men får tyvärr inte ta upp det. 
Hur mår du? Bra, som dom mesta dagarna.

Vad har du ätit idag? För det mesta, chips.
Har du duschat idag? Ja
Är du trött nu? Lite kanske

 Musik.

Lyssnar du på musik just nu? Nej. Not atm
Vilket är ditt favoritband/artist? Journey, David Bowie, Queen

 Kärlek.

Är du kär just nu? Kär och kär - Nej. 
Har du kysst någon idag? Vet inte..
När kysste du någon senast? Vet inte..
Är du romantisk? Nejnej och återigen nej
Är du singel? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte dirrekt
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag tycker om att vara i ett förhållade faktiskt.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej, sån är jag ej.
Vem sov du senast bredvid? Em.. David. Har inte sovit över med någon här än haha
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 24 skulle jag troHur ska den perfekta killen vara? Oj, social, snäll. får mig att skratta och känna mig speciel, vara en nära vän. Inte fan vet jag. Finns inget som heter perfekt för mig, alla är väll perfekta på sitt egna sätt. (?)


Friday

Ni får en suddig liten bild på mig för jag har verkligen inga andra bilder att ladda upp för jag är så okreativ och tar inte intressanna bilder.
 
Annars då? Jo tack det är bra, livet rullar. Första November idag, herregud om 14 dagar har jag varit borta i 3 månader, känns ganska overkligt + att det känns som kanske bara 1 månad. Om 21 dagar fyller min älskade pappa år ♥ och om 27 dagar fyller min bror år. Han som blir 18 och allt, tyvärr måste han vänta 7-8 månader innan han faktiskt kan fira det genom att dra ut till krogen haha. 
 
Igår var det Halloween, hade det as kul! Gick först hem till Kim åt pizza, sedan kom dom andra över och vi började att gå runt i hennes område. Dock var det inte så mycket där så vi åkte till där jag bor och där var det fuuuult av folk som gick runt. Blev även lämnad ensam med en jätte bäbis som sedan jagade mig. Otroligt obehagligt, väldigt. Sedan kom jag hem och åt lite godis sen somnade jag. Värd kväll, väldigt värd!
 
Fredag idag, inte gjort så mycket sofar. Kollade klart på Batman men ska nog hem till Juliuana sen. Oh happy friday. I'm just so happy that I don't have to drag myself out of bed tomorrow at 6 Am and then drag myself to school and suffer a few hours there. And I don't know why I started to write in english but this was fun so I will continue until I stop. And i'm stopping now so bye my sweet friends.
 
 

RSS 2.0
RSS 2.0