Något nytt

Införskaffade mig en ny perfym denna vecka. Stod och funderade om jag skulle välja den jag har kört med i ett år, alltså Coco Chanel, eller Ralph Lauren.. Blev RL, tänkte köra på något nytt. Tycker också den luktar väldigt gott haha så det blev ju as bra!
 

Då drar jag!

Om kanske, 15 minuter packar vi allt i bilen och kör till the airport. Vi ska nämligen till.. Idaho i en vecka! Kommer vara as nice, verkligen. Vi ska åka skidor och ha det allämnt mys. HOPPAS på att vi har Wifi där, inte helt säkert.. Om vi inte har så får vi höras om en vecka. Japp. Ha det bra! 
Typ.. Ett år sen...
 
 

Happy Valentines day ♥

Gjorde abslut inget idag. Hade en snow day, hade en snö storm så alla skolor runt omkring här stängdes. Ganska skönt men ville faktiskt till skolan för jag vet att en rolig sak skulle hända haha. Aja, puss på er ♥

Jogapants thursdag

Idag mår jag inte så bra, huvudet kommer typ exploera och är otrolig hänging. "kul" Har på mig en tjocktröja och jogapants haha, standard här alltså. I morgon är det alla hjärtans dag, mysigt. Kommer inte göra något haha, inte för jag bryr mig så mycket. Jag tycker om alla hjärtans dag, det är en fin dag. Och pallar inte med alla skit kommentarer när man säger att den är värdelös. Låt folk som är i ett förhållade fira vadfan, haha. Jätte jobbigt. Sedan också detta öl spel - please let it stop....

Skypar med min bror

Sitter och skypar med min broder. Saknar honom faktisk lite, kanske mycket.. Dagen var helt okeeej. Gick ut med Sally och Lucy (Host mamma och syster) och åt pizza at Pizza Palace. Otrolig good pizza där alltså! Annars då.. Livet rullar.
 
Har bara 3 månader kvar, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Hatar det mer än vad jag vill hem faktiskt. Säger gång på gång "If my friends and family could move here, it would be awesome" Och det skulle det. Liksom, detta är mitt liv nu, fan vill inte lämna min familj här och mina vänner. Alltså, tiden går jätte fort. Fortare än vad jag trodde. Dom sa att det skulle gå fort med INTE såhär fort. Om det är någon där ute som ska utbytesår nästa år så kom ihåg DET GÅR FÖR FORT. Otroligt, ganska obehagligt om jag ska vära ärlig.. 
Nu fick jag det from my heart. Vad Annars? Har Senior night tomorrow - alltså typ sista basket matchen. Kommer bli sååååå kul!! Är taggad, verkligen. Älskar verkligen skolans "school spirit" hur alla går till matcher och hejjar och har det as kul, önskar det var så i Sverige också.. 
Aja enough said, bye. 

Japp

Igår var dagen heeeeelt okej, skolan rullade på. Hade mina lektioner, did ma stuff. Efter skolan hade jag cheer practice, vi jobbade med en ny stunt som ser sjukt bra ut! Jaja. Vi ska på en tävling om 3 veckor såååå haha. En ganska rolig sak hände i min biologi klass. Varje dag har vi en sak som heter "Brain Buster" alltså man kommer in i klassrummet och det är en fråga på tavlan som man måste svara på, okej? Och igår var det detta...
Jag garvade i alla fall haha.
Efter cheer så åkte jag och Kim hem till mig, vi åt chips (american life) och sen gjorde oss i årdning för MORP. En dans haha i skolan där man skulle ha på sig en toga. Sen kunde man köpa Juniors och klä ut dom i vad som helt, var otroligt kul att se haha. Jag köpte ingen dock. Men jag och Kim hade världens problem med att fixa en toga, så jag körde på en vanlig svart klänning, jätte mibbat vet. Här är i alla fall en bild på Henry, Skyler och jeriqho utklädda haha
 

Snö, massa snö

 
Så himla mycket snö ute just nu, har snöat konstant hela dagen. Alltså non stop. Skönt att det inte är så kallt ute men det var bara ett helvette att skapa bort all snö i morse och idag när jag och Connor tog hans bild hem. Herregud. Sen när vi kom hem så behövde vi skotta all snö på infarten, tog kanske 30 minuter men det var kul, hade en liten snöfight också. 
 
Idag var dagen lyckad. Tog bort min second period stydyhall och tar nu World War 2 med seiniors. Mycket kul. Och den klassen är så kul! För dom kör en lek där man spionerar på varan och tar varans arbete för extra poäng, liksom det är en lek men folk tar det super seriöst och the rule is "Don't trust no one" Man får lappar men massa konstiga saker på. Lär vara den roligaste klassen jag tar. Terligt. Connor är även i den klassen så det kommer bli as kul hemma haha.

Humöret

Idag vill/kan jag inte ens snacka om mitt humör. Tackar mensen för det! Skrattade och sen andra sekunden så blev jag super ledsen och behövde massa kramar. Var ganska kul ändå. Nu dricker jag te hemma coh ska börja kolla på en ny serie som hetr "the Following" värkar as nice men ganska läskig haha så det funkar för mig! 
 

Yeeees

Her new album tho
 

Snart så

 
Idag vakande vi (jag och Helene) klockan 12, och vi behövde vara at the feild hous at 1.15. Så vi fick skynda oss lite haha. Men där träffade vi upp några vänner och vi åkte skridskor. Sen efter det gick vi till Helenes och åt, sen åkte jag hem och om typ 20 minuter hämtar Kim upp mig och jag Helene, Kim och Kally ska på biiiioooo. Mysigt, hejdåååå

RSS 2.0
RSS 2.0