First date

Ikväll var jag på min första date ever. Var ganska nervös innan, visste inte alls vad jag skulle ha på mig eller något. Men det gick jätte bra och hade det kul! Gick med Jeriqho som jag även hade som dejt till homecoming.
Vi gick till Texas Roadhouse och åt, det var super trevligt.
 
Det var bara en rolig sak som jag tror jag kommer minnas hela livet. För i Sverige går vi ju inte på dejter så detta var en rolig upplevelse. En bra kväll var det i alla fall. Really good.
 

Homecoming

Igår så fick min mobil en vattenskada när jag hade den i min ryggsäck samt som min vattenflaska, så öppnades vattenflaskan så min mobil är lite skadad nu.. Tror den funkar för det vibrarerar och den gick på en gång men vi har lagt den i ris och den kommer ligga där några dagar, så kunde inte ta bilder.. 
 
Annars var det en så jädrans rolig kväll, alltså herregud. Har inte dansat så mycket på länge. Vi hoppade, sjöng/skrek ut låtar, dansade som ganlingar, gjorde en cirkel där man kunde gå in i. Haha helt galet. Hade också mycket mysiga stunden, haaa.
 
Dock behövde vi gå hem en halvtimme tidigare för Lucy mådde dålig och höll på att spy. Det var ganska tråkigt för jag ville stanna för att det var otroligt kul, och mest för att den sista låten skulle Jeriqho sätta på Faithfully för han vet att det är en av mina favoritlåtar så ja, det var lite tråkigt. Och aa som ni kanske fatta var Jeriqho min dejt. 
 
Idag är det söndag ska inte göra så mycket. Men här får ni en bild på mig, Connor och Lucy.
 

En bättre kväll

Igår hade jag en otroligt bra kväll. Skolan hade en sak, liksom gratis mat (som jag inte visste om) och sedan vid typ halv 8 var det en brasa. Jag var där vid 6, då började hela "eventet" nästan alla i skolan var där. Det var en match som vi van, woho. Sedan gick man runt, pratade, åt.. Sen var det en brasa. Det var så otroligt mysigt. Satt där bredvid mina amigos och bara myste. Åh, happy night. Hade i alla fall sjukt kul och klockan 12 är det paraden från "lågstadiet" till Plattsburgh high school. Sen är det en match och senare ikväll är det själva homecoming dansen. Tagga.
 
Svarar på frågorna idag. Lol.
 

Sorry!

SPIRIT DAY, menas att idag ska vi bära orange och svart. But not Anna and the cheerleaders, vi ska ha på oss våran cheeroutfit men bara överdelen, sedan har jag svarta jeans till det. Om mitt hår vill, ska jag ha uppsatt hår med våran gigantiska rosett som vi måste ha nu framöver till alla mathcer. Haha, nicenice.  
 
Sedan ikväll är det peprally, är ganska taggad! Sedan har vi den där brasan. Myyyyysigt. I morgon är det matchen sen själva dansen. Och sen kanske det händer en rolig sak på söndag men vet inte 100% än! Kommer bli en braaa helg.
 
JUSTE i morgon eller söndag svarar jag på mina små frågor hahaha, fråga på nu.......
Slänger in en gammal sne bild på mig.
 

Early morning

Är vaken och ska börja fixa mig inför skolan, igår mådde jag hur dåligt som helst tills jag spydde och sedan mådde jag as bra. Senare mot kvällen blev det lite värre så gick och la mig tidigt för att få en jädrnas bra sömn. Nu mår jag bra, bara lite huvudverk. 
 
Annars då? Har ingen träning idag, ganska skönt att ta en liten paus, men imorgon så kör vi igen! Sedan kommer helgen vara as bra! På fredag har vi peprally eller hur det nu stavas, sedan är det en brasa vid skolan, sedan så kan man gå runt hela Plattsburgh och leta efter saker typ som en skattjakt. Tydligen är det as kul så ska gå med några! Sedan på lördag är det parad som jag måste gå i för jag är cheerleader, sedan är det en match och under "halvlek" gör vi våran dans, efter matchen så åker vi hem, fixar oss inför homecomming dansen. Trevliiiigt. 
 
Och juste, hela denna vecka är en vecka som heter "Spirit Week" menas att det är olika kategorier varje dag som man måste följa, igår var det Twin Day, idag måste alla olika årsgrupper ha en likadan färg. Sedan finns det typ att man ska klä sig som en seriefigur, och slutet va veckan så ska man ha svart och orange på dig för det är våra färger! Kuuuuul. "Missade" Twin Day igår dock. Haha!
 
Nu ska jag gå, puss. Kom ihåg att ställa frågor i frågestunden, svarar i veckan eller  i helgen med en video för skoj skull! 
 

Oh no

Mår helt ärlig dåligt idag. Vaknade och reste mig, gick ner och mådde illa av tanken av mat så jag tog ett glas vatten. Efter det så gick jag upp och började kallsvettas och blev sjukt blev i ansiktet, började skaka och mådde så illa så sprnag till toan och trodde jag skulle spy men gjorde det ej som tur var. Gick till sängen och la mig ner tills jag slutade skaka och kallsvettas. Efter det tog jag två tabletter och nu mår jag väll ok.. 
 
Ska ändå till skolan, haha. Anna chose the thugh life.
 

Slow

Dagen har varit ganska seg tills jag hade träning, det var kul. Äntligen är vi klara med dansen och hela den saken för homecomming behöver bara tränas nu. Vi gjorde också en sak att jag stod på ett ben medans jag var i luften. Det var kul men ganska obehagligt. Haha.
 
När jag kom hem behövde jag hjälpa till med lite trädgårdsarbete så jag gjorde det och kom precis in. Ska ta en dusch och fixa inför skolan imorgon. Välja vad jag ska ha på mig och allt. Sen vet jag inget mer att säga..
 
Fråga på i frågestunde.. Please.. Haha, men jag kommer svara med ett inlägg eller en video, får se vad jag känner för då. Adios.
 

Alltså lol

 
Nu kör jag på en sådan här skit sak. Jag lär få 0 frågor, haha får aldrig frågor på frågestunder men jaja tar bort det då. Fråga på nu. Om du vill.. Eller kan.

Good morning

 
Hello! Vaknade för kanske 20 minuter sen, kollade på ett ansnitt av Morden Family och ska snart upp och äta fukost. Är otroligt hungrig. Igår hade vi en match, vi förlorade haha. Men det var faktiskt väldigt roligt, hade det otroligt kul. Sedan efter det åkte vi hem, kollade på Game of Thrones. Jag somnade under själva avsnittet var otroligt trött haha. Sedan så gick jag och la mig efter 1-2 avsnitt av Morden Family och pratade lite med Nathalie! 
 
Idag har jag inga planer, som varje helg.. Haha. Kanske ska kolla om någon kan köpa skor med mig, måste köpa nya klackar och en freebra. Hopefully, annars får det bli i veckan! 
 
Hoppas ni får en jätte bra dag! Talkt to you later.
 

Answers

hur lång tog det från att du gjorde en intresseanmälan till dom ringde och bestämde om intervjun? hur långt i förväg bokade du ditt utbytesår? Är EF bra? funderar att åka nästa år och har gjort en intresseanmälan för en vecka sen och dom har inte ringt.. är det försent att söka nu?
 

Hm, det var ett år sen så minns inte riktigt. Dom kontaktade mina föräldrar. Det var inte så såååå långt efter men det tog ett litet tag! Jag bokade ett år innan, sedan så hade jag intervju i typ november, så det är verkligen inte försent att söka nu! Nu är den perfekta tiden så du får allt klart, det är en ganska lång presses så det kommer ta tid. Jag bestämde mig för att åka med STS, EF har jag hört lite dåliga rykten om så ville inte åka med dom. Säger inget dåligt bara att tyckte att STS verkade säkrast! Och ora dig inte att dom inte kommer ringa, dom kommer ringa dom gör en intervju med alla, tror jag. Men dom kommer ringa take it easy! :) 
 
Kostar det mycket att åka med STS? :)
Kan inte säga att det är billigt. Vill inte lägga ut en exakt summa, det kan du kolla upp by yourself. Men det kostar en del, totally worth it. 

Nothing atm

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik, "I should go" om jag ska vara helt ärlig. Haha, otroligt fin är den. Skolan var hyffsat bra, gjorde inte så mycket, vandrade runt. Efter skolan hade jag träning, Sen väntade Jeriqho på mig för han behövde vänta på sin bror och jag min syster, så vi kollade på när små 11 åringar spelade en fotbolls match. Alltså amerikansfotboll då, var trevligt, var så jädrans bra väder idag så det var myyys. 
 
Nu håller jag på att ladda över alla mina bilder från min mobil till min data, vill nämligen uppdatera min mobil (!!!) och hade för lite minne så måste ta bort lite saker, verkligen plågsamt haha. 
 
JUSTE, min klänning kom idag! Det är samma som jag hade på min bal i Sverige, men är glad att den kom i alla fall. Nu slipper jag oroa mig över vad jag ska ha på min nästa vecka på lördag för då är det nämligen homecomming. Sååååå excited. 
 

Otroligt seg dag

Kom precis hem, hade träning sedan kollade jag på Lucys fotbolls match med Sally, Tim och Jeriqho följde med också. Trevligt det där. Träningen var kul, vi gjorde äntligen stunter igen. Så otroligt kul att vara flyer. Love it. Vi tränar nu också på våran dans till homecomming, I got it and it's awesome. 
 
Annars då, det är ju humpday. Har skrattat hela dagen åt det. Looove it haha. Men annars var skolan oerhört seg. Hände inte så mycket roligt, var ganska segt.. Men nu ska vi ut och äta som vi gör lite då och då. Mysigt! Vi hörs.
 
Och antar att ingen av er fattar humpday. 
 
 

Wednesday

Tja, drar till skolan vilken minut som helst. Idag är det min väns födelsedag så ska slå honom extra hårt på rumpan. Excited. Hoppas lite på att få en sådan reaktion som på bilden. 

Another

När man ska åka med sts måste man göra ett test va? Hur var testet? Och vad fick du göra?
 

Test och test. Jo man behövde gå på en intervju med någon som jobbar med STS, dom frågar varför du vill åka och massa frågor. Sedan så är det en del på engelska för att dom ska kunna se att du kan prata och komnusera på engelska för annars blir det lite svårt. Sedan får du hem i posten att du är godkänd! Simplesimple. ÅK NU DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG!! 
 
 

Donno why but well well

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Lol

Varit kär: Faktiskt

Förlorat någon speciell person: Ja det kan man säga

Varit deprimerad: Nej 

Varit så trött att du somnat sittandes: Ja

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ne

Brutit ett ben? Nej! 

Gjort nåt du ångrar? Men det är klart

Hoppat Bungee Jump? Nej men var nära

Ljugit för någon du tycker om? Ja

Ätit en hel tårsta? Haha...

Gjort bort dig offentligt? Haha ja, oh happy times

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Massa!!

Fått ditt hjärta krossat: Tyvärr

Skrattat så att du har börjat gråta: Ohja, senast idag 

Träffat någon som förändrat ditt liv: Nja

Insett vilka som är dina äkta vänner: Självklart. Finns verkligen vissa som jag trodde bätte om. Fellan fattar.

Kysst en kompis: Ja

Hur många barn vill du ha i framtiden: Högst 4.

Har du några husdjur?: Ja. I sverige en hund och katt och här två hundar.

Vill du ändra ditt namn: Trivs bättre med mitt namn med ett engelskt utal men har alltid velat heta Alva. 

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Umgicks med mina nära och kära

Vilken tid vaknade du idag: 6.

Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade på bridesmaids och chattade lol

Någonting som du längtar till: Homecomming <3333

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inget för tillfället.´

Vad lyssnar du på just nu: Musik lol

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha aa

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Anna Rita Baumgartner

Singel/upptagen: Upptagen..

Stjärntecken: Fisk 

Kille eller tjej: Girl

Grundskola: Myrsjö. Oh lovely myrsjö

Gymnasie: Plattsburgh High School

Högskola: Hoppas

Hårfärg: Blont.. Ljusbrunt idk

Långt eller kort hår: Kortlångt

Längd: 1,62

Vad gillar du gällande dig själv: Är inte så självupptagen men diggar mina ben haha

Piercings: Öronen

Tattoos: I wish

Höger eller vänster: Högerhänt 

Operation: None

Bästa vän: Har många

Sporten du spelar: Just nu, cheer

Senaste konsert: Beyoncé 

JUST NU:

Äter du: Inget for once

Dricker du: Nothing

Är du på väg att: Kolla klart på bridesmaids 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Ingen tvekan 

Vill du gifta dig: Ja

Karriär i åtanke: Känt, rik. 

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Haha ne

Gjort något sjukt spontant: Japp! 

Har du blivit arresterad: God no.


TROR DU PÅ:

Dig själv: Sometimes, mer och mer nu för tiden.

Mirakel: Faktiskt

Kärlek vid första ögonkastet: Kärlek och kärlek

Himlen: Tror på Gud så

Änglar: Inte riktigt


Oh monday, why

Soon, soon you will be mine...Måndagar är alltid lika sega, tråkiga, gråa och ospännande. Men idag har dagen varit hem okej än så länge. Hände några roliga event! Skolan gled förbi otroligt fort, lunchen var trevlig satt och pratade med Jeriqho hela lunhen så det var kul. Träningen var kul som vanligt sedan kollade jag på min systers fotbolls match. Var fruktansvärt kallt ute, helt sjukt 13 grader så frös så mycket. Tog en varm lång skön dusch när jag kom hem, åt och ska snart kolla på Game Of Thrones i think. 

Hade inte heller någon aning om att det var fottodag idag, alltså fotton som kommer in i the yearbook.. Så det var lite halvtsegt för hade en sådan där "fuldag" kände jag. Behövde även byta tröja under dagen för den var opassade för skolan, tur att jag hade med mig en extra! 

Ska lägga mig tidigt ikväll, är så otroligt trött. Puss.

Dagens

Idag kör jag på vita jeans och en Hollister tröja under. Använder denna tröja för sellan tycker ändå den är ganska söt. Primeboots går till. 13 grader och regn idag. Fy. Och ja, detta lär varit den stelaste bilden jag någinsin lagt upp.

Hello hottie

Vi ska upp till Vermont idag och göra något. Kommer tillbaka senare ikväll! 
And yes, I have a crush on Richard Madden - Robb Stark in Game of Throens 

22 facts about me

Jag vill bo kvar i USA, alltså inte flytta tillbaka 
 
Jag är en av 3 utbytesstudenter i min skola
 
Jag har redan vuxit otroligt mycket, alltså inte längd utan personligt
 
Jag tycker om att läsa poesi och noveller
 
Jag älskar att filosofera 
 
Jag tänker på engelska 
 
Jag är en dålig förloarare
 
Jag är en morgonmänniska, kan vara otrolig hyper på morgonen 
 
Idag var den första gången jag drack cola efter en månad. Amazing. 
 
Jag kan lätt säga att jag är modig, flyttade ändå till USA ensam. 
 
* Jag är beroende av instagram (Annabaumgartner följ ftw)
 
* Jag börjar känna mig mer och mer amerikans.. 
 
* Jag har tydligen en dialekt när jag pratar engelska påstår alla i min skola 
 
Jag vill sååå gärna ha en tatuering 
 
* Jag tycker faktiskt väldigt mycket om cheerleading 
 
* Jag älskar maten här
 
* Det känns som att jag har bott här hela mitt liv
 
* Mina smeknamn so far är sweden (min gympalärare kallar mig det) och racecar 
 
* Dricker kaffe varje morgon annars blir jag inte pigg 
 
* Älskar att kolla på skräckfilmer men ångrar det grovt efter.
 
* Efter 3an i Sverige så vill jag flytta till Australien 
 
* Jag kommer defenetivt åka tillbaka till Plattsburgh igen

I actually love this song

 
Fastän muskvideon är lite random måste jag erkänna att denna låt går om och om igen på min spotify.

Great day

Vaknade upp med att Lucy frågade om jag ville ha pankakor and I was like yes?! So i ran down and ate pancaces, and it was totally amazing. Then some bacon. Japp allt det där blev på engelska haha. Sedan så åkte jag hem till Kim's, vi gjorde inte så mycket bara hängde. Var i alla fall trevligt my boooo. Sedan när jag kom hem så kollade jag och Connor på Batman men jag fick någon sockerkik eller vet inte så jag kunde inte riktigt konsentrera mig på filmen och började sjunga hejvilt. Gick up, nu är nu. Jag hoppas på att beställa hem pizza ikväll, har velat ha det i en vecka nu. Haha
 
 

Känns som hemma

My lovely second family
Efter att ha bott här i tre veckor nu är det inte alls konstigt att jag känner mig som hemma. Det är som att jag har levt med dom hela livet och kännt sen dess också. Om jag tänker på det är det helt sjukt, jag har bara kännt dom i tre veckor. Tre veckor, om man säger det så känns det ganska lite. Men jag kan verkligen vara mig själv, det är som att dom känner mig in och ut. En otroligt härlig men konstig känsla helt sagt. Dom satte mig med en helt random familj i USA som jag aldrig vetat finnas förut och nu är jag deras familj och dom är min. 

Awesome day

 
Har haft en otroligt bra dag idag. Dock kändes skolan längre än vanligt men annars har jag haft as kul. Skolan är oftast rolig nu för tiden när allt fortfarande är så nytt och nu när jag känner folk glider det bara förbi. Lyssnade även själv när min kompis spelade en låt som han hade gjort själv på piano, jädrans vad bra det var! Höjdpunkten på min dag helt klart. Sedan hade jag träning som alltid är kul men idag var det 100 gånger bättre. Kom hem skypade även med min bror som jag inte pratat med sen jag kom hit. Saknar honom otroligt mycket faktiskt. And yeah that was my day, hope you hade a awesome day foxy thing.

En månad sen

För exakt en månad sen så lämnade jag Sverige och flyttade till USA. Tiden går verkligen fortare än vad jag trodde det skulle. 
 
And yes, the picture is horrible.
 
 

Answer

Hej! Jag undrar vilket företag åkte du med till USA? Och rekommenderar du att åka? För jag funderar nämligen på att åka!!
 

Ah tja! Jo jag åker nämligen men STS, rekomenderar starkt. Du kan även köra en vecka i New York som jag gjorde. Men skulle ljuga om jag sa att STS bara gjorde så. Nästan alla gör det. Men kör på STS as bra. 
 
Och JA jag rekomenderar att åka. Helt seriöst om du/ni får en möjlighet att  uppleva detta GÖR DET. Finns inget jag ångrar och det kommer verkligen inte finnas någor jag kommer ångra. Du kommer få ångest innan du åker men när du väll är här inser du bara hur otroligt bra det är. Åk förfan! 

On wednesdays we wear pink

Idag bär jag min rosa tröja från Hunky Dory med vita jeans och tror primeboots till. Känns väll ganska nice, värdret kommer typ vara varmt men blåsigt och regn. Pallar inte ha shorts eller något + att det är kallt i skolan för den mesta delen. Hah.
 

Yes yes

Ska snart (om 20 minuter) hoppa in i bilen och åka till skolan. Känns väll helt ok för att skolan här är 100 gånger roligare, + att lektionerna är så korsta med gämförelse med svenska skolan så går det as fort. Haha, 40 miuters lektioner, 4 minuter mellan alla lektioner. Nice. Kan lugnt leva med detta i ett år! 
 
 

Den största kulturchocken

Nu när jag har levt i detta land i en månad så jag har redan gått igenom en otrolig kulturchock. Folk kanske tror att det är maten, eller hur man lever med familjen men det tyckte inte jag var så himla annorlunda. Maten är väll lite mer friterad här än i Sverige och husreglerna är lite annorlunda men inget jag lägger störe märkte till. 
 
En ska som var den största chocken var folket. Helt seriöst. Man vet att amerikaner är översociala och allt men visste inte rikigt vad dom menade. Jag har upplevt lite saker här och där som får mig att faktiskt inse. Typ som detta, jag har varit med nu att 4 gånger har 4 olika perosner kommit fram till mig och sagt "I just wanted to say that you are so pretty" Om det var i Sverige skulle vi kolla snett men här är det så normalt. Sedan om jag lärt känna någon ny och hon ska presentera mig för hennes nya kompisar börjar hon med att säga "omg this is Anna, I love her" I sverige säger vi knappt att vi älskar någon, och inte när vi presenterar folk för andra. Dom ger myyyycket mer komplimanger här. Hör varje dag att någon älskar min accent. Och det gör mig mycket mer fram, jag kan sätta mig bredvid vem som helst seriöst och börja prata och dom skulle prata på med mig. Helt sjukt. Och det är en sådan härlig upplevelse. Och det kommer hjälpa mig mycket att bli mer social mot folk.
 
Sen en ska som jag också tänkte på mycket var hur killar beter sig. I Sverige om någon gillar någon håller man det för sig själv, men här nejnej, här säger man det. Man går fram till den och frågar den på dejt. Lixom visar att dom är intresserade. Som jag, blev utbjuden till homcomming när jag åt lunch, skulle aldrig hända i Sverige. Tycker det är otorligt modigt och roligt faktiskt. Skulle vara as kul oms det kunde vara så i Sverige också!
 
Det var en stor kulturchock för mig. Men inte en dålig, en himla bra!

Misslyckat

Försökte göra mitt hår vågit idag, haha misslyckades totallt. Sov i flätor och det brukar aldrig funka med mitt hår men jag gav det ett till försök och ja, same as always. Det blir bara otroligt stort där nere och platt där uppe så det ser lite allmänt sjukt ut haha. Men ska borsta håret med vatten och sen lägga lite hårsprej på det lär det se lite bättre ut. Haha aja. Ha en bra dag! Själv ska jag till skola om 40 minuter, ser lite ut som en kines för mina ögon är så trötta. Haha.
 

Skype with bobo <333

Sitter och skypar med Felicia, mycker trevligt mycket trevligt. Hon ska nu tvätta henne tröja. Intresting.
Harry potter maraton på Tv, alltid kul.
 

Homework at 9.20

Sitter och gör min läxa nu på morgonen, pallar inte men det kommer ändå ta lång tid så passar på. Är på fråga 13 av 25! Woho, wish me luch with this badboy.
 

Today

Har gjort läxor hela dagen, skypade även med David i ungefär 1 och en halv timme. I morgon ska jag skypa med min mamma och Felicia tror jag. Kollar på Pitch Perfect med Lucy och Courtney nu, men den är snart klar så ska sova. Är så otroligt trött. I morgon ska jag göra klart mina läxor sen får jag se vad jag gör. 
 

The game was.. well...

Igår så förlorade vi matchen, som jag hört att vi alltid gör haha, men en touchdown i alla fall! Men jag hade kul ändå. Vi cheerade och skrattade, var kul. Var dock otroligt kallt ute och att stå med dom där kläderna var hemskt. Sen började jag må illa så gick och la mig tidigt när jag kom hem. Men det var kul, my first game!
Brook, Brezzy, Shay/Rosemary 

Första matchen

Om en kvart så kommer Cortney och hämtar upp mig, måste värma upp och allt innan matchen som vi måste cheera för! Den börjar 7. Är ganska taggad och vet att många ska dit så det är alltid kul. Blev även bjuden till homecomming idag. Alltid roligt, känner mig rikitgt amerikans nu ♥

First day, check

Idag var det första dagen i skolan. Kan bara säga, jikes. Gick vilse två gången as stelt, sen trodde jag att jag skulle sitta själv vid lunchen för alla mina vänner hade lunch 6 period och jag 5.. Men då såg jag Connor och satt med honom och den andra utbytesstudenten + connors vänner. Det var trevligt. 
 
Mina lektioner verkar bra, speciellt historia! Åh är så taggad inför den lektionen!! Men dom är så otroligt korta här, haha seriöst helt sjuk. Sedan har vi bara 4 minuter på oss imellan klasserna, så det blir lite stressigt för det är ganska mycket folk i en sådan liten skola så det är trångt och jag tappar bort mig.. 
 
Det ända som är lite dåligt är matte varje dag. Fast om jag ska vara 100% ärlig var det första gången jag faktiskt enjoyed matte. För här behöver du inte ta all matte som vi i Sverige gör, vi får välja vilken matte del vi vill. Jag valde geometri för det är jag "bra" på och det är lätt. Sen har jag också biologi och det kommer nog vara ett ganska tufft ämne men annars verkar det bra, haha.
 
Men då var första dagen avklarat. Lärde känna några nya. Fick även reda på att jag är officelt nu en cheerleader! har min uniform här, ganska nice. Men nu blev detta ganska långt så vi hörs senare! 
 

Tomorrow it begins

Imorgon börjar det.. Stressen.. Läxor, vakna tidgt. Oh no. Dock jag är liiiite taggad inför skolstart men det lär gå över så fort min första klass börjar! Har verkligen ingen idé vad jag ska ha på mig, eller har ett litet humm om det men inte alls 100% säkert.. 
 
Wish me luck! 
 
 

Otroligt fin

Det handlar om att prata sönder nätterna, 
om att sätta på en film om och om igen för att storyn 
hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varan döda känslan av trötthet.
Det handlar om att
älska smaken av någon annans läpppar, om att
brottas bland kuddar och älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska 
du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika
mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtan i den gråaktiga världen 
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn,
och aldrig vilja hitta vägen ut. 
 

Good Night

 
Nu ska jag kolla några avsnitt av Prison Break (som jag nu börjat följa igen) lär somna under det haha. I morogn är det min sista lediga dag. Känns förjävligt faktiskt, men är ändå ganska excited för att börja skolan. Jag tror nog jag är den ända som är det lol. Men i morgon på dagen så har jag något i skolan, sen efter det kommer typ hela skolan vara där och det är något idk.. 
 
Men lär bli kul I hope! 

Come on Get Higher

 
Min syster visade mig denna låt, får mig verkligen att tänka på dig äslking.

Denna var fin

 
 
 
 
 
 

Tidigt morgon

Ligger i min säng, är för trött för att resa mig. Klockan är bara 9 och pallar inte resa mig just nu. Idag har jag inga planer what so ever. Så får se vart livet tar mig haha. Adios.
 


Yeserday

Hello there my beautiful friends. 
 
Igår klockan 3 var jag hos min local Cordinator för ett möte. Det var mer om vad man kan bli hemskickad för, behövde skriva på lite saker, och massa grejer som jag inte kommer ihåg. Vi var 5 stycken utbytesstudenter där. En av dom kommer gå i min skola men bara en termin, hon var trevlig! Sen var en annan Anna där som jag kände sen innan, trevligt det med. Dock kommer hon gå i en annan skola.
 
Sedan vid 5 så kom allas host familjer över för en BBQ, det var trevligt. Maten var god haha. Sedan fanns det en chockladfontän så jag stod vid den ganska länge.. Haha! Efter det åkte vi och köpte lite snakcs (yesyes) sen åkte vi hem. Lucy och jag kollade på Rocky Horror. Otroligt konstig and I understood like 50% of the movie.. Sen kollade vi på ett avsnitt av Game of Thrones. Kan bara säga att jag HATAR JAFFREY (SHARK BOY) 
 
Well this was long, have a great day.
Här var 3/5 av utbytesstudenterna, killen år höger är min bror Connor
 

Rocky Horror

Lucy tvingar mig nu att titta på Rocky Horror picture show. Av dom jag har pratat med är det den sämsta filmen man någonsin kan se, och enligt Connor så kan man höra sina hjärnceller ta självmord. Haha får väll se hur det här funkar! 
 

RSS 2.0
RSS 2.0