Skidor

Okej i know, suger på att blogga men har verkligen inget att blogga om these days. Vi har fått lov, haha. Har umgåsts, kollat massa breaking bad och idag åkte vi skidor för första gången! Det var kul, dock är backarna här väldigt isiga men det funkar. Det ligger ungefär en timme bort från dör vi bor så vi åkte runt 8 och kom hem 3 typ! Lång dag men det känndes ganska kort ändå, tog en ganska lång lunch pause också.
 
Well there yuo go, not much to say huh? Ska försöka uppdatera bättre.. I promise..
 
 

Merry christmas!

Hoppas ni får en asbra julafton, själv så firar jag i morgon på morgonen, ganska annorlunda men yolo alltså. Nej ush men det blir väll allt kul!
 

Hah

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Flyttade till USA, japp

Hur har ditt 2013 varit? - Vet inte riktigt. Vissa månader har det gått upp andra månader ner.

Blev du kär i år? - Japp

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - 15 agususti, 6 september 

Vad är din största framgång 2013? - Vet inte, USA i guess

Bästa köpet? Ojoj, myyycket

Vad spenderade du mest pengar på? - Mat, yesyes

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Ojoj många

Vem har du umgåts med mest? - För många

Har du haft ett förhållande under 2013? - Japp

Vart reste du under 2013? - Turkiet, Sweitch, USA, typ

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Ja

Vad gjorde du på din födelsedag? - Var hemma hos mig men några vänner

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ohja

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Japp

Vem saknade du? - Alla mina vänner och familj

De bästa nya människorna du träffade? - Alla här.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? - Please be good to me, lolz 

Får inte ens gå ut

 
Igår var det sååååå kallt under natten så det är is överallt. Därför får typ ingen gå ut idag. Good thing I'm not feeling good then. Then I have a reason to stay home. Hade faktiskt drama idag men det blev inställt. Så idag ska jag nog bara ligga i soffan och hoppas på att må bättre! 

Japp

Ligger i min säng och lyssnar på I see fire - Ed Sheeran. Väldigt vacker. Förlåt för jag suger på att blogga men denna vecka har inte varit en bra tid att blogga för mig. 
 
Jul är det snart i alla fall. Igår köpte jag klart alla julklappar. Ganska nice, jaja. Börjar bli sjuk också, Fyfy.
 

Jädrans blev typ lite kär

Denna vill jag verkligen ha
 

Please, alltså jag ber snälla.

Utkast: Dec. 10, 2013


16

Jag är en tjej, på sexton år. Sexton år har jag left med min familj, vänner, dagliga rutiner och allt. Jag har umgåst med vänner jag känt sedan jag var 1 år och lärt känna otroligt många nya under tiden. Jag har left i samma rutiner varje dag, gick i samma skola som mina närmasta vänner, gick till skolan varje dag med samma peroner. Gick ut på helgerna med samma personer. 
 
Jag är bara sexton år, och jag tyckte redan då att jag behövde en förändring. Sexton år och att ta det beslutet är skärmmande, stort, annorlunda. Jag bestämde mig för att flytta bort i ett år, i en ny familj, nya vänner. Ett år, det är ganska länge att vara borta från sitt liv. Det är ett stort beslut. Jag lämnde allt bakom mig, och behöve bokstavligen börja om från början när jag kom hit. Behövde lära känna min nya familj, behövde lära känna nya vänner, från ruta 0 började jag.
 
Det känns så jädrans annorlunda ändå. Liksom, dom jag känner här skulle jag aldrig ha lärt känna annars. Familjen jag bor hos, är som min familj. Alla mina närmsta vänner här, om jag aldrig hade åkt utbytesår skulle jag inte ens veta vilka dom är och det är så jädrans svårt att föreställa sig nu. Detta har förändrat mitt liv och faktiskt mig också. 
 
Jag vet inte riktigt om någon förstår hur detta känns, kanske bara jag och dom som är på ett utbytesår. Jag lämnade allt och gav mig ut själv. Jag visste inte vilka av mina vänner som jag skulle hålla kontakten med när jag var borta, och helt ärligt finns det många av mina vänner där hemma som jag knappt pratar med längre ända sens jag åkte hit. Det är synd. Sexton år, och jag gör något som kanske är mer än vad någon kommer göra i sitt liv, känns det som. 
 
 

Alltså sorry

Förlåt, har verkligen inte tänkt på bloggen så mycket denna vecka. Och tyvärr är jag helt tom just nu, har inget att skriva om. Eller jo det kanske jag har men det får jag ta imorgon eller något. Väntar på ett telefonsamtal och medans ligger jag i sängen och bara chillar med OTH, funtar också på att börja kolla på Lost. Beauty of having Netflix ♥
 
Och ja, verkligen världens risigaste bild.
 

Another monday

Drar snart till skolan, och jag är iiiiiiinte taggad på skola igen, haha. Harre bra! 

Idag har jag..

...Spenderat ungefär 2 timmar av mitt liv till att baka lussebullar till familjen McSweeney, and me..! Köpte allt idag och har listat ut vad dl är i cups, gram är i cups och allt sånt! Dock smakar dom inte lika mycket saffran som dom borde men dom ser ändå "ganska" bra ut och smakar heeeeeelt okej faktiskt! Well me, myself and I had a blast.
 

Throw back to prep camp

Om det är något jag faktiskt saknar otroligt mycket är det prepcamp i NY, hade det så kul där och lärde känna så många nya vänner som jag knappt pratar med nu. SItter faktiskt och chattar med min vän från Danmark just nu, Christina! Åh saknar henne. 
 
Det var massa där som jag lärde känna väldigt bra, tycker det är synd att jag inte pratar med dom så mycket. Känns ganska tråkigt faktiskt. Måste prata lite med dom och se hur dom har det. Dom går ju också igenom samma sak som jag så det skulle vara otroligt skönt att prata ut sig lite med någon som känner samma, eller hur? Jag tycker det i alla fall. 
 

RSS 2.0
RSS 2.0