Just nu

Sitter i mitt rum och käkar Salt&Vinegar chips. Har en basket match senare ikväll sedan kommer Helene hit och sover här. Trevligt. I morgon ska vi och några åka skridskor och sen ska jag hem till Helene och på söndag har jag drama. Kul. Tjarååååååååå

Going off to drama

Ska till drama snart, kanske om 10 minuter eller något. Blir kul, vi går igeom repliker nu. Jag har typ bara 2 haha för jag är en bakrunds dansare, men jag spelar "man 1" och "second man" haha. Och ja, jag spelar kille. ska ha en mustache eller hur det nu stavas. Kommer vara den sexigaste killen av dom alla, helt klart. Haha nej driver. 
 
Sen kommer jag hem, mår inte så bra. Hostas upp mina lungor och huvudet gör ont. Coolt. Så ska hem och vila. Igår var jag med Helene, vi bakade världens mets äckligaste kaka man kunde smaka. Gjorde lite fel.. 
 
Have a nice day.
 
 

Idag

 
Idag var skolan.. Helt okej. Skämde ut mig framför en ny grabb i skolan som kommer från Spanien, mycket  kul var det ändå och vi skrattade lite. Han gick i korridorren och jag och Angelica gick förbi honom och hon sa "that's him!" så jag vänder mig om och säger "Hola me llamo Anna" i en oerhört oatraktiv röst och han börjar snacka spanska med mig och jag står där och bara tänker "noooo" Förklarde efter att jag inte pratar spanska, sen i lunch kön står jag med China och så säger jag "I saw the new guy from Spain" Hon sa "Omg we're is he?!" Och inte visste jag att han står rakt framför mig, han vänder sig om och jag pekar på honom och säger "THERE!" alltså nej, han började skratta och jag sa "i'm sorry" 10000 gånger. Fy alltså haha. ¨
 
Mådde annars inte så bra idag, ganska hänging och mitt huvud vill jag ej prata om. Så under my secon period, när jag har studyhal gick jag in till Miss Maggie och sov i 45 minuter tills klockan ringde då jag gick till min engelska lektion. Trevligt, dock mådde jag inte bättre men annars var det helt ok. Skol dagen gick som den gick sen hade jag träning, kom hem, åt, duscha, kolla TV ja typ det.
 

Birthday party

 
 
PJ min vän hade en birtjdayparty ikväll. Var kuuuul. Vi åt pizza, tårta, sncakde och sedan Just Dance. Åh vad jag älskar det spelet. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Magnus Betnér, älskar den mannen alltså. Han får mina mörkaste dagar att bli ljusa. Idag var jag även med Helene, vi köpte en present till PJ, 30 dollar på starbucks haha! I morgon har jag drama sen ska jag hem till Tati till en sleepover med några, myyyysigt. Puss! 

Humpdaaaay

Men and my OOTD, i skolans spegel. Yiez i'm awkward like that. 
Idag är det humpday, dom som inte fattar tooooooo bad. Haha! SItter och skriver lite för jag känner för det. Skolan var helt okej, gjorde inte så mycket som vanligt. Sedan efter skolan hade jag cheer och så twisatde dom mig i luften. Det var otroligt obehaglight, och jag lyckades en gång sen den andra gången ramlade vi alla på varan i en väldigt awkward och obekväm ställning. Otroligt kul men kan säga att jag har ett jädrans stort blåmärke under min rumpa. 
 
Sedan, ja vad hände då.. Åkte hem.. Åt middag. That's life so awesome. American life. Kan verkligen inte fatta att jag åker hem om 5 månader (ja jätte off topic) but serious, 5 months.. damn. Tiden går verkligen fort får köra en liten TB snart. Och ni som inte fattar det heller, look it up. Nej nu var jag otrevlig. 
Hejdå. 
 
HAPPY DAD????

Okejokej

Alltså.. Hej. Sorry mannar för jag ej har bloggat på.. Några dagar? Veckor? Men ni vet livet kom i mellan, är det är bra anledning fader min?? 
 
Mit jullov var nice, umgicks med vänner och aa, eller sa jag redan det? Jaja. Igår gick jag på en fiel trip med min photo class, sen efter det hade jag träning, åkte hem till Helene och sen hade jag daram. Åh vad jag älskar drama, så himla mysigt. Ska även spela en kille, fan alltså blir ju grymt!
Idag har inte gjort mycket.. Haha, men ska över till Helene senare för ska sova där med några vänner. Mycket trevligt det där alltså. Sen i morgon har jag drama typ klockan 10 till 1 skulle jag tro.. 
 
Annars rullar livet på, går ganska bra. Have my ups and downs. But today i'm happy. 
 
 
 

A good start of 2014

 
Ska ut och bowla med mina vänner nu, en ganska bra början på 2014. Going to have a great time. I morgon är det a game klockan 1, sen efter det måste jag kubba till drama som är samtidigt. Får se hur det går! Aja dom hämar mig om 15 minuter, have a nice night.
 

I see fire

M Y     D R U G -   E D   S H E E R A N 
 

RSS 2.0
RSS 2.0