Hawaii

 
Åh kan bara säga att jag aldrig vill lämna detta. Helt ärligt, det är så fint här. Igår var det lite mulet, men sjukt varm och ja.. jag brände mig lite.. Haha alltid. Vi gick till en Hawaii kultur grej, och idag ska vi nog in till standen! Ser ut att vara lite måndligt idag men klockan är 9 på morgonen och det är 25 grader så ska inte klaga.. 
Senare ikväll ska vi på en Luau. Kommer bli sjukt ballt. Håller också på att fixa en liten film om denna resa. Myyyys.

Äntligen framme!

Efter att ha suttit på ett plan i 11 timmar är jag äntlogen i Hawaii! Fan kan inte önska att vara på ett bättre ställe just nu. Så jädrans fint, och hotellet med!! Är här i en vecka, ska försöka att bli brun istället för bränd och bara chiiiilllaaa, ha det bra!
 
Går inte att ladda upp bild atm

Jahapp

Gick igenom 95% av skoldagen innan jag spydde, jaa trevligt! Kom precis hem och har lagt mig i sängen. Jag mår lite bättre än innan men jag vet att mer kommer komma ut.. Mysigt
 

Vaaad har hänt

Tjeeeeeena, haha. Vaknade sent idag men hade ändå tid att bli klas, fan vad underbart alltså. Kollar på The last airbender ♥ Och ska snart ner och göra kaffe till mig själv som jag kan ta till skolan. Mår inte bra idag, fy. Huvudet gör svinont, och är hänging. Yesyes. Efter skolan är det track, like always. Jag tycker om det, I do. Inte när vi behöver springa typ 7 km.. Det är inte kul men när jag kär sprinting är det kul. Är bara rädd att mitt knä ska hoppa igen. Kär på legings, tjocktröja och sneekers today. Haha, alltid nice. Måste borsta tänderna nu. puss
 

Sophmore hop

Ääääär såååå taggad på Sophmore hop! Ni som inte vet vad det är, är det som en bal för spohmores och deras dejter. Ja, det är en skoldans. But so much moooore. Hittade en sjukt snygg (lol) Klänning i.. förrigår? Med Helene. Taggad! Sen kan jag inte vänta tills Hawaii either! Sak dit på spring break. jaaaa, jaaaaaa JAAAA. Okej jag är taggad. 
 
Sen är track bra, bortsätt från att vi måste springa varje jädrans dag haha. Gettin them abs.
 

Gettin the red lipstick

 
Idag kände jag för att ha på mig rött läppstift. Oj vilka bra kommentarer jag fick! Kände mig som en liten 80s girl med mitt nya blommiga headband och röt läppstift, svarta jeanse, svart tjörja (that black tho) och converse. Asss niiiiice. Efter skolan så hade jag friidrott. Vi sprang 2 mil, så sjukt fint väder ute nu! Solen sken och ina måln och snön smälter ÄNTLIGEN! Sen efter det så behövde vi sprinters springa ute, först 25 meter, sen 65 sen 75. Vad skönt. Kom precis hem ska äta något och kolla på Avatar the last air bender. 

RSS 2.0
RSS 2.0