A really good song

 

Sleepy time

Nu ska jag sova, eller nja kolla lite på OTH sen sova. Just for your infomation.
 

Yes

BLANDAT
Vill du ändra ditt namn: Oh yes my freind.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag minns att jag var med Shailee sen kom några vänner över.
Vilken tid vaknade du idag: 7
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Helt ärligt skolan, no judge.
Senaste gången du träffade din pappa: Two weeks ago
.En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: We all have our mistakes
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Yes
Vad gör dig irriterad just nu: En viss person från Sweden
Långt eller kort: Haha, jag tar det som hår, långt.
Vad gillar du gällande dig själv: Typ mina ben. Ego yesyes
 
DIN FÖRSTA
Piercing: Öronen
Tatuering: No one so far
Bästa vän: Johanna
Sport: Dans i guess
Förälskelse: Oscar, dagislove
Alkohol du drack: Vet inte
 
RANDOM
Äldsta personen du kysst? 94a
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? En
Vad tycker du om kärlek? Sometimes good, sometimes bad
När kramade du någon sist? Today
Saknar du någon speciell person? Ohja
Har du svårt för att bli kär? Beror på
När kysste/hånglade du med någon sist? Den 13 augusti
Ångrar du det? Verkligen inte
När fick du senast en komplimang? Idag, haha
 
HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös: Nej!
Hånglat med fler än 50 pers: Ush nej
Gjort något riktigt dumt? I guess?
Gjort något du verkligen ångrar? Yes
Åkt ambulans? Nej
Blivit polisanmäld? Nej
Skämts över dina föräldrar? Yes sir
Över dig själv? Haha jadå!
Sagt jag älskar dig och menat det? Självklart
droger? Nej, fyfasen
dricker du? Nej!
Vilka kläder sover du i? "Swagerpant", tröja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Inte kär nej.
Är du ensam nu? Ja..
Vill du gifta dig? Det tror jag
Vill du ha barn? Japp
 
SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? Hemma i Sverige, David. Här, ingen.
Du fick ett SMS av: David
Såg dig gråta? David
Fick dig att gråta? David (Mycket David här va)
Du delade en cigg med? Ingen
Du gick på bio med? Mamma och pappa...
Skällde på dig? Vet inte
Du kysste? David

En lite rosett

Igrår gick vi runt och solde några saker till folk. Alla som hade sport i skolan, vi cheerleaders hade ingen outfit än så vi fick nöja oss med en rosett i håret. Tyckte det såg lite gulligt ut. Haha, well well. Outfitterna kommer idag tror jag. Excited. 
 

Jag minns när jag bara tänkte på att åka utomlands i ett år, att det skulle vara en otrolig rolig och spännande upplevelse att leva i ett annat land, i en annan familj. Jag minns också när jag började prata seriöst med mina föräldrar om att faktiskt åka och första mötet jag hade med STS.
 
Det var ett år sen. 
 
Jag minns att jag laddade ner en app på min mobil där jag kunde se hur många dagar det var kvar. Jag minns att det var över 150 dagar kvar. När det var 99 dagar kvar tyckte jag det var nära. Paniken började stiga när det stod 20 dagar kvar. Och nu är jag här. det är -15 dagar sen. Nu är jag faktiskt här. 
 
Har själv inte riktigt insett det, jag är så bekväm i min familj och så glad att jag faktiskt inte alls tänker på hemlängtan. Jag säger inte att jag inte saknar mina vänner och familj, för jag saknar dom mycket. Men jag är för lycklig och glad, att jag varken vill eller låter mig själv lägga ner tid på att må dåligt över det. Jag har velat detta så länge, och nu är jag här. Jag tänker inte låta min hemlängtan förstöra något av detta. 
 
Jag minns att jag trodde att jag inte skulle komma överäns med familjen. Som ni kanske vet lever jag i en familj med en mor, far, son och dotter. Jag var orolig hur dom skulle behandla mig. Jag minns att jag var orolig om jag ens skulle kunna vara mig själv bland dom. 
 
Men denna familj har gjort allt så mycket bättre. Jag kan inte önska mig en bättre. Jag känner mig bekväm, dom behandlar mig som en av dom och det gör mig så glad. Kan inte önska mig något bättre faktiskt. Dom välkomnade mig med varma händer och det gjorde allt så mycket bättre.
 
Året har bara börjat, alla som har varit utbytesstudent säger att den andra halvåret är det bästa. Det är redan hur bra som helst, jag undrar bara hur otroligt amazing det andra halvåret kommer vara. 
 
Som sagt, året har bara börjat. Och ser fram emot allt som kommer hända.
 
 

So far so good

Vaknade vid 7, åkte till skolan vid och kollade när Lucy hade träning vid 8, sedan vid 9 hade jag träning. Otroligt svettigt för att det var typ 100 grader ute. Vid 11 slutade jag så jag och Lucy gick hem. Tog runt 30 minuter. När vi kom hem fick vi en awesome idé att bada i poolen, so we did. And it was the best part of my day. Sedan spenderade jag tid med Connor och vi spelade något spel när man är en doktor och ska göra en operation. Otroligt kul and we had a great time. 
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra.. I'll probably do something. 
 

My first tacobell ever

Idag åt jag min allra första Tacobell, haha helt sjukt hur taggad jag var på att äta en. Satt i bilen påväg hem från träningen och Sally frågade om jag ville ha Tacobell och kunde inte säga nej. And yes, it was amazing. 
 
Woho

Baka och träning

Har varit på träning, och nu när jag är hemma så bakar jag och Lucy. Några sockerkakor som Lucy sa var goda så jag ba visst! 
 

Hey, that's nice

Idag har jag på min första cheerleading träning. Det var intressant och kul. Ska fortsätta, weho. Klippte mig även idag, men inte alls mycket bara topparna. Fint blev det i alla fall, typ första gången jag är nöjd efter en klippning haha.. 
 
I morgon är det väckning vid 7, har träning. Sen tror jag att jag skulle på någon "party" med Connor. Alltså inte fest har verkligen ingen aning om vad det är.. Haha lär bli kul! 
 
 
 Går inte att ladda upp någon bild, I'm sorry guys.
 
Oh btw fun fact. Har börjat tänka på engelska. Lol.

En otroligt rolig men awkward moment

 Så, jag och min nya värd bror Connor var och spelade pingpong/pingis en morgon. Vi spelade typ i en timme, as kul faktist. Men vi båda väldigt dåliga. 
 
Efter ett litet tag säger jag "How can you be so bad att pingis when you have a pinging table?" Connor fattade ju då ingenting för jag använde det svenska ordet för pingpong. Så han trodde jag menade "penis" fast bara med ett litet roligare uttal. Ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck, han såg verkligen chockad och förrvirrad ut. Han bad mig upprepa det jag sa och jag sa "Yeah, how can you be bad att pingis?" och han sa "What are you saying?!" Efter att ha tänkt igenom det jag sa började jag skratta och sa att pingis bettyde pingpong med på svenska. 
 
Han började också skratta och det var otroligt roligt men awkward. Varje gång vi ska spela pingpong säger vi pingis, otroligt kul. 

Camp

Igår åkte vi till deras landställe som dom kallar "camp", det var otroligt fint där! Love it. Vi kom tillbaka för kanske en timme sen och jag och Lucy gick runt och solde något för hennes skola. Så det var trevligt! 
 
På deras landställe så åkte vi en sån där ring efter båten. Så otorligt roligt, haha! Sen gick vi ut och åt middag med familjen + deras mormor och morfar som bor där. Mycket mysigt. Idag gjorde vi inte så mycket, vi släpade upp båten från vattnet och sånt. 
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Tror jag och Lucy ska ha "girlygilr" stund haha
 

Första dagen

Igår kom jag äntligen fram till Plattsburgh, var så otroligt nervös när jag gick av planet. Känslar går fortfarande inte att beskriva. Jag åkte med en annan tjej som heter Anna och vi båda nästan skakade. När vi gick av planet insåg vi hur litet flygplatsen var, och det fanns inget rum där dom "väntade" dom kunde vara var som helst. Vi båda gick direkt in till badrummet för last check up, haha.
 
Efter det gick vi igenom en liten gång och det första jag ser är min nya syster Lucy med en stor skylt där det står "Welcome Anna" bakom henne står även hela min nya familj. När jag först kramade dom så gick det över. Kändes redan då som att jag hade känt dom hela mitt liv. Kan verkligen inte fråga om en bättre familj, den är verkligen helt perfekt. Är så otroligt nöjd.
 
Känner på mig att detta år kommer bli bäst.
 
 

Snart

Ska träffa min familj om en/två timmar. Börjar bli mer och mer nervös.. Men kommer säkert gå bra! Wish me all your luck!

I morgon börjar det

I morgon ska jag få träffa min host family för första gången i hela mitt liv. Kan verkligen inte beskriva känslan. Det är så unik och annorlunda på samma gång. Det är så många känslor just nu så jag känner mig lite tom faktiskt. 
 
Jag är mest nervös över hur dom kommer reagera när dom ser mig, hur deras första intryck kommer vara. Jag pratade med min rumkompis som jag umgås mest med här, hennes första intryck på mig var att jag var "svår att lära känna" hon trodde jag skulle vara ganska uppkäftig m.m. But i proved her wrong! Nu är vi hur bra kompisar som helst och vi skrattar åt den konversationen. 
 
Och det är just så jag inte vill att min familj ska se mig. Så kommer le övdrivet mycket och ställa fråga på fråga. 
 
Jag tror inte riktigt att ni som läser förstår. Kanske om det är någon mer där ute som ska åka utbytesår, men känlsan går inte att förklara. Är fortfarande otroligt tacksam över denna upplevelse. 
 
Men, om 24 timmar kommer jag ligga i min säng i Plattsburgh med en familj som jag ska bo med i 10 månader. 
The 10 months begins now.

Packar väskan

Sitter i mitt rum och packar min väska, åker somsagt i morgon och är ganska nervös. Skypar även med min älsking. I miss him.
 

A day at the beach

Idag åkte vi till standen, trodde att det skulle vara en liten, ganska onice strand men den här var faktiskt sjukt fin. Kändes inte som att vi var i New York, haha. Men det var i alla fall hur mycisgt som helst! I morgon är det också sista dagen, helt sjukt vad tiden har gått fort.. Men denna tid om exakt 2 dagar så är jag i Plattsburgh, så otroligt excited.
 

En annan dag i NY

M&M WORLD
Mötte på Love också
Båt resan runt Manhattan, väldigt fint må jag säga
Sedan åkte vi limosin på kvällen, sjukt kul! 
 
 
 
 
 

New York igen!

Idag ska vi in till New York igen! Och denna gång behöver vi inte använda våra gula STS tröjor, utan bara ryggsäcken.. Haha aja man får ha på sig vad man vill och det är jag tacksam över. Ska även träffa upp Love medans jag är där, hann inte riktigt säga hejdå till honom innan han också flyttade till USA så vi ska ses där. 
 
Har dock ingen ny bild... så ni får nöja er med några annanaser
 

Det dyrbaraste jag kan hålla i

2 dagar innan jag åkte så ordnade mina närmsta vänner en surprise brunch för mig. Det var seriöst det finaste någon någonsin gjort för mig. Dock hade jag en liten hint innan men ändå, det var så fint gjort. En av mina bästa stunder i mitt liv. 
 
Varje gång jag tänker tillbaka på den dagen kan jag inte hjälpa leendet på mina läppar. Det där är liksom vänner som verkligen bryr sig och dom som jag älskar så mycket. 
 
Dom gav mig två saker, ett armband där det står "ALWAYS WITH YOU" på, har på den på min högra handled och kommer aldrig ta av den. Sedan fick jag en bok. Inte en vanlig bok utan en bok där dom har skrivit i. Dom alla säger lycka till och att dom älskar mig. Läser det varje dag, det är så otroligt fint gjort. 
 
Ville bara säga till er, om ni läser. Tack ännu än gång. Det var så fint och otorligt vackert. Ni gör verkligen dagarna lättare när jag tänker tillbaka på hur fina mina vänner är. Ni är bäst. Ni finna alltid med mig ♥
 

Cheerleading

Körde lite cheerleading idag, kan lungt säga att jag kommer testa det när jag börjar skolan. Sjukt kul! Alla tjejer blev otroligt motiverade efter, (tror killarna också, men dom visade det inte såklart) Alla var sjukt "into it" när det var igån. Haha. Aja, här är en bild direkt efter själva cheerleadingen. Haha aa ni ser ju hur alla var..
 

Oh that badmössa...

Vi simmade somsagt idag, haha oj vad det var obekvämt att simma runt i dom där basmössorna. Helt sjukt vad jag skrattade. Men det var dock väldigt roligt, och helt klar en av det roligaste sporterna vi har gjort so far. Amerikans fotboll var inte så kul, visste inte vad jag gjorde så jag bara sprang runt och flaxade med armarna typ. But here you go, some pictures you may och may not like. 

New stuff

Igår när vi var i NY så köpte jag hem två saker. En bikini och ett par Vans. 
 Bikinin är ifrån Victoria Secret, kostade 64 dollar.
Vansen är från någon butik.. kostade 50 dollar. And yes, they are different. Bara för jag är så otroligt estetisk av mig,

Goodmorning

Nu ska jag springa och äta frukost, idag blir det amerikans fotboll och cheerleading. Haha ser fram emot det.. Sen ska vi ockaå bada. Men inte bada liksom kul utan övningar, och man måste ha på sig simmössor som täcker håret. Herregud allatså.. 
 
 

Tankar om detta

Nu har jag varit här i 3 dagar, inte alls mycket. Men jag har haft lite tid att faktiskt tänka egenom detta, liksom hur jag känner nu. Hur jag tror allt kommer bli m.m
 
Om jag ska vara ärlig, så finns det lite "regrett" i allt. För, förut var det liksom en tid kvar. Jag behövde vänta, men nu är det liksom igång, och helt ärligt så skrämmer det mig. Nu är det inte bara på en semester som jag kommer hem efter en vecka. Detta är fakiskt 10 månader. Och efter dett camp ska jag inte hem utan till ett nytt "hem" i Plattsburgh. 
 
Det känns som att på 10 månader kommer hända mycket och att jag kommer som person växa så otroligt mycket. Jag kommer uppleva något som inte alla kan få uppleva och det är skrämmande känsla men också en otroligt bra kännsla. 
 
Dock saknar jag alla mina vänner där hemma. Min familj, min pojkvän. Att liksom lämna allt bakom sig är ett sort steg för att bara vara 16 år. Förstår knappt själv att jag faktiskt åker. Är lite i chocktillstånd fortfarande. Nu är jag i USA och det kommer vara mitt hemland i 10 månder. 
 
Behövde bara skriva av mig lite av allt detta. It will go up and it will go down. 
 
 

A day in New York

 

New York i morgon!

Sjukt taggad på New York i morogn, dock måste vi vakna typ halv 7 för vi har frukost då, sen 8 går bussen till New York. Men whatever, kommer bli awesome. Kommer antagligen ta 100 bilder så dom laddar jag upp i morgon! För er som är vakna vid denna tid eller också är i USA, sov gott. 
 

Baseball

Vi spelade lite baseball idag, var ganska.. Konstigt. Men på bilderna spelar vi inte baseball utan "Norsk fylla" bara för skoj skull. 

The Camp

Jag bor ju nu på ett camp i en vecka så jag passade på att ta ett två fotton så ni kan se hur campet ser. Tog bara en på ingången till våra rum/huset jag vi bor i, och sedan ett som man bara ser lite hur det ser ut ute. Det är 4 tjejer på bilden, några jag umgås med. Men har nog pratat med alla hittills!  

Good morning

Har precis vaknat, en halvtimma innan alla andra ska vanka. Så har inte så mycket att göra atm. Idag ska vi spela baseball och amerikans fotboboll. Kommer väll gå som det går, tar nog bilder under det så får ni se lite. Om jag har tid med det. Ni får också två risiga bilder på mitt rum. Pallade inte ta bättre.
 
Ceya
 

Bara en bild

 
Bara en bild på mig innan jag åkte iväg till London och senare till New York där jag är nu. Min otroligt "fina" gula STS tröja och gula STS ryggsäck. Lovely.

And i'm here

Äntligen, framme i New York på ett startcamp som jag kommer vara på i en vecka. Folket är hur trevliga som helst, det är folk från hela världen, ganska nice. Har precist käkat pizza med alla och alla är så jävla trötta så alla kommer somna snart. 
 
Resan var ganska hemsk om jag ska vara helt ärlig. Satt bredvid en franks tjej så vi snackade inte så mycet. Satte då på musik. Blev inte bättre när jag började läsa igenom hejdå sms som jag skickade igår. Nej det gjorde saken inte bättre. 
 
Saknar redan alla mina vänner och familj. Saknar min kära David, min katt, hund och hus. Men det går snart över skulle jag tro! 
 
Nu ska jag nog sova eller något, kanske ska vara lite social mot folk men alla ser ut att röra sig mot sina sängar så vet inte rikgt. 
 
En bild från planet, London
 

So yeah

"This is it"
Kan verkligen inte förstå det själv. Om ungefär en timme så kommer jag behöva säga hejdå till mit hus och sedan vid 20 över 7 kommer jag behöva säga hejdå till hela mitt liv här i Sverige och börja på ruta ett igen i USA. 
 
Hur känns det då? Trodde jag skulle vara mer nervös just nu, ärlig har jag gråtit så otroligt mycket så jag tror jag är slut på tårar. Jag är mest rädd, men sedan är jag så otroligt glad att jag får uppleva detta. Det här kommer bli ett så underbart år. 
 
Kommer sakna alla så otroligt mycket. Mina fina vänner och älskade familj, älskar er så mycket. Och som jag sa 100 gånger om igår, 10 månder går fortare än vad man tror. Lovar.
 
Well, see you soon! 
 
 

Have a fun year

Goodbye my very best friend. Nu när jag designade din blogg, och till alla som tycker att den blev ful - do not judge, så tog jag mig friheten till att göra det första inlägget. I will miss you like crazy och kan fortfarande inte förstå att jag inte kommer se dig på ett år. Mina feelings går väldigt mycket upp och ner just nu. Jag är glad men ändå ledsen.

Men se till att blogga så gott du kan nu och uppdatera ditt liv borta på andra sidan atlanten. And I love you very much♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0
RSS 2.0