Halloween tomorrow

Imorogn är det Halloween, kommer bliii suuuper kul i hope. Haha. Annars var skolan helt ok, hade en "lock down" i 40 minuter så det var otroligt obekvämt men jag somnade så det var helt okej. Efter skolan gick jag hem och gjorde inget, nu när vi inte ha cheer på en till två veckor finns det inte så mycket att göra efter skolan haha.
 

Skypar med min bror

Han kör sin lilla duckface. Oj vad jag saknar min bror
 

Same

Idag har dagen varit precis som alla andra. Satt i Studyhall idag och pratade med Heily och Kelly om att varje dag är likadan. I skolan har vi samma lektioner varje dag, börjar exakt samtidigt och slutar exakt samtidigt varje dag. Jag vet exakt vilken "rast" (eller 4 minuters paus) jag kommer träffa hon eller han, jag vet vilken väg jag tar till varje lektion, vilka gemvägar jag tar. Verkligen roligt men lite uttjatande efter ett tag haha. Men då blir det också att veckorna går så fort för det känns som att hela veckan smälter in till en dag. Haha jätte svårt att förklara men så är det. Här får ni en bild på mig och Sadie när vi har Studyhall, 4 pariod everyday, for 40 minutes everyday.
 

I can say, it was a good day

There you got it. My masterpice 
Idag har jag för första gången i mitt liv gjort en "egen pumpa" eller vad man nu ska säga. Alltså gjort ett ansikte, haha det tog sin tid men det blev väll hyffast bra så det var väll kul. Jag Sally och Lucy åkte och köpte pumkor, och sen gjorde vi dom hemma. Jeriqho skulle komma över men han hade inte tid, haha men sånt är livet. Sedan har jag också gjort kladdkaka. Haha den ser ut som den brukar, smeten smakade likadant så hoppas den blev bra bara
 

God morgon!

Sitter i min kära STS tröja och dricker kaffe, trevligt morgon jaja. Lördag idag, klockan 3 måste jag ut sen kanske jag ska hem till någon. Får se vart min dag leder mig. Och ja, måste erkänna att bilden åvan lär ha varit den mest stelaste bilden jag någonsin tagit. Fy.
 

And the weekend begins

Är hemma nu och gör ingenting. Sally och Tim (host mom and dad) ska ut ikväll så kan inte göra något, så ska mysa ner mig i soffan och kolla på Harry Potter hela kvällen och sedan somna i soffan. Skolan var helt ok, inte så mycket att säga om det. Haha. 
 
Imorgon är det lördag, måste gå och kolla på Jeriqhos meet, väldigt många ska vara där så det blir väll roligt. Sedan kanske jag ska hem till Kim eller något efter får se hur jag gör, vi får se. Sedan söndag är helt oplanerat so far. Vet att jag har läxa så måste nog se till att göra den någon gång under veckan. Nästa vecka är det i alla fall Halloween så det kommer bli as nice!
En bild på mig och Angelica ♥
 

I do really like it

Idag hade vi en otroligt rolig cheer practise. Vi har äen fått in 2 nya tjejer och 2 killar i våran grupp, jag vet dock inte om killarna kommer göra matchen när vi cheerar kanske bara när vi gör stunder men annars är det as kul!! Idag så slängde dom upp mig i luften för första gången, var obehagligt men otroligt kul. Sen fick jag testa att vara en side, alltså en som lyfter upp en fyler. Var också otroligt roligt, men tror jag ska stanna som flyer men ska nog även bara en "back" till en stundgroup. 
 
Nu är jag hemma, och måste plugga myyyycket. Har ett prov i morgon så bläää. 
Me an brooke, vår captain.

Sorry

Förlåt för jag inte har bloggat men finns tyvärr inget jag kan blogga om. Dagarna är ekaxt som vanligt, börjat med baskeball season i cheer, skolan går bra. Inte mycket mer att säga faktiskt. Kommer nog på något senare..
 
Ska börja julhandla snart också, haha bara för att vara i tid detta år. Slutar alltid med att jag köper julklappar en vecka innan julafton och då får jag bara panik, men nu måste jag gå ner och göra klart en läxa på 5 sekunder!

Två snabba bilder

Här får ni en snabb bild haha, måste till skolan nu så hör av mig senare! Have a wonderful day

And yes, i'm awesome

Igår gjorde jag svenska köttbullar till familjen, they liked it. I was happy. Vi hade till och med lingonsylt haha

A wedding

 
 
Igår åkte vi till Canada för ett brölopp, ett kinestiskt brölopp. Och det var inte ens ett brölopp, dom hade redan gift sig men det var liksom en sermoni för dom och dom som inte kunde komma. Så det var allt trevligt. Jag trode det skulle ta runt 1 och en halv timme men nej, det började klockan 6 och vi åkte hem klockan 12. Det var 12 rättigs middag, och folk gjorde lekar och dansade och hade sig. Ganska kul faktiskt men var så jädrans trött när vi äntligen skulle åka!
 
Idag måste jag plugga, men nu ska min Local Cordinator hämta mig för frukost. Hon måste prata med oss minst en gång varje månad för att se att vi mår bra! Så aa, annars har jag läxa att göra som jag sjutit upp tills idag.. Damn it. 
 
Fick även "betyg" i förrigår, kan säga att jag har A i allt förutom boilogi.. Fast här räknar dom inte liksom A-E utan poäng som 83/100. 
 

Awesome day

Spenderade dagen med Kim, vi skulle köpa Haloween kläder and we did. Jag hittade en hel outfit för Ninja Turtles men det passade inte mig för det var för 7-9 åringar så blev lite besviken haha. Men vi hittade i alla fall ninjasvärt som sitter på ryggen. Så vi ska vara ninjor. Fanns inget för Peter Pan heller dock. När jag kom hem vid halv 5 gjorde jag inget, och om typ en timme ska jag på bio och se Captain Philips med Jeriqho. Vi skullle igentligen se Cerrie men det var 17 års gräns så han kom in men inte jag.. Skulle vara lite jobbigt haha. I morgon ska jag på bröllop i Canada vid 4, tar en timme att köra dit så det kommer bli kul. Aja hr får ni två bilder, en på mig en på Kim. Byeee
 

Äntligen som hemma

Tjenare, sitter och pressar i mig Oreos och dricker te. Lyssnar på samma låt om och om igen för att Connor tvingar mig haha. Annars rullar livet på. Är otroligt lycklig, känner mig väldigt mer bekväm hemma och bland vänner. Får fjärliar i magen minst 2 gånger om dagen, skolan går bra, känner att livet här börjar få ett mer flyt och känner mig mer och mer som hemma här. Det är verkligen en känsla som jag inte kan beskriva om jag ska vara helt ärlig. 
 
Skypade även med Alva här om dagen, har inte skypat med henne sens jag kom hit och det var bara så otroligt skönt att få prata med henne igen. Det är alltid kul att prata med alla mina vänner hemma i Sverige. Nu när dom börjar gymnasiumet, får nya vänner. Jag är bara glad att dom har det bra. Fastän jag saknar dom så det nästan gör ont är det så otroligt skönt att veta att dom jag älskar där hemma har det bra. 
 
Har dock försökt hålla lite avstånd från min familj, jag vet inte varför men jag tror nog att jag hade en liten fas av hemlängtan i  några veckor. Och dom är nog dom mesta jag saknar faktiskt. Min familj, för dom är dom som känner mig bäst. Så att hålla avstånd från dom fick mig att inte tänka så mycket på dom. Och helt ärligt var det ganska smart av mig, för nu kan jag börja prata med dom regelbundet igen. 

Därför känns det så bra just nu att det sakta men säkert går över och jag börjar känna mer som hemma här än att jag är en gäst i deras hus
♥♥♥ 
 
 

Bara en seg dag

Tiden går ierhört sakta här hemma idag. Vaknade runt halv 10 och har hunnit med att göra läxa till att skypa med både Alva och Shailee. Sitter nu i soffan, äter popcorn och tittar på Harry Potter. Alltid trevligt! Har även skrivit ett ganska långt inlägg om en sak som stör mig men vet ej om jag kommer publicera det haha. Ha det bra!
 

Home from Boston

Nu har jag kommit hem från Boston. Känns alltid skönt att vara hemma. Igår var det en ganska lång dag, vaknade runt 7 halv 8 gjorde oss i ordning för att äta frukost på hotellet. Efter det åkte vi till the mall där jag fixade min mobil, äntligen så funkar den! Otroligt skönt, kollade runt i lite affärer sen åkte vi till ett Aquarium som var as coolt, no joke. Var där ett tag, åkte tillbaka till Hotellet, åkte sen in till Boston igen för att äta middag på en resturang. So we did, and yes it was awesome. 
 
Idag åkte Lucy och Sally klockan 7 för Lucy hade balett någonstans så vaknade upp själv i hotellrummet, det var lite scary haha. Sen åt vi frukost, åkte in till the mall igen där jag köpte ett nytt puder, ett par hörlurar. Blev även bjuden på dejt av en kille som jobbade i en affär jag gick in i men jag ba "nooooo" Haha ja jag ville meddela det, ja jag är cool nu ok??
 
I morgon är det ingen skola! As skönt. Måste dock göra läxa och sen kanske jag ska träffa Kim. Vet ej än! Här är i alla fall en bild på mitt nya puder som jag tog med min nya mobil (!!!!!)
 
 

Well hello

Idag kör jag på min estet tröja, svarta jeans och svart linne under. haha pallar inte riktigt vara så uppklädd idag. Håret är utsläppt men lär sätta upp det under dagen. Annars mår jag otroligt bra idag, ska ju till Boston så kan inte riktigt klaga! Men om kanske 5-10 minuter åker vi till skolan, börjar även bli otroligt kallt ute så igår käll hade jag min vinterjacka på mig.. Kändes ganska konstigt but winter is coming (Only Game of Thrones fans fattar) 

Godnatt

Är ganska trött. I morgon är det fredag och i morgon åker jag till BOSTON (!!!) Kommer hem på söndag, hinner nog blogga innan jag åker för vi åker vid 5. Puss ha det bra annars!
 
 

Zup

Good morning fokes, ska dra till skoan om några minuter! Trevligt värre. Är på otroligt glatt humör idag, alltid kul! Har även a game, alltså betyder det att jag måste stå ute klockan 7-8 halv 9 och cheera för fotbollslaget i små korta kjolar. Always fun but always so cold.. Bye! 
 

Haha

 

Lista

Jag har insett att min senaste kyss - Var cool
Jag lyssnar just nu på - Heartbeats
Jag tycker om - Mycket
Jag avskyr när folk frågar - Hur jag mår när jag inte vill prata om det 
Kärleken är - Obeskrivlig 
Du gillar att - Mysa, skriva, lyssna på musik
Jag kommer alltid att - Komma ihåg detta år
Jag är hemligt förälskad i - Johnny Depp..
Sist jag grät var - En vecka sen
Min mobiltelefon är - Död
När jag vaknar på morgonen - Somnar jag oftast om
Innan jag går och lägger mig - Kollar på någon serie 
Just nu tänker jag på - Allt från jord till himmel 
Bebisar är - Söta små gosigt äckliga underbara svin
Idag har jag - Varit i skolan
Ikväll ska jag - Sova
Imorgon kommer jag - Gå till skolan
Jag vill verkligen - Äta atm
Det första du gjorde I morse? Snoozade
Vad åt du sist? Grapes 
Vad irriterar du dig på? Jadu, kan lista en del saker
Vem tänker du på just nu? Secrets my freind. Between me and myself
Tror du att personen tänker på dig med? Lol
Vart reste du sist? Hit.
Vad gjorde du igår kväll? Pluggade
Liknar du din mamma eller pappa? Far min
Ler du ofta? Ja
I vems säng sov du i igår natt? Mine
Gillar du skolan? Faktiskt
Värsta ämne? Matte, biologi
Favoritämne? Historia
 

Ser fram emot

Något som tydligen alla gör här är att gå trick or treat. Haha ganska kul för i Sverige gör man inte det i den här åldern haha. Så ska gå med mina vänner och sedan gå hem till någon och kolla på skräckfilmer! Kommer bli myyysigt. Dock är det om ungefär 3 och en halv vecka men aja, ska även vara Peter Pan eller en sjörövare haha!
 

Sunday

Förlåt för jag inte har uppdaterat något denna helg, har inte riktigt orkat eller haft så mycket tid helt ärligt. I fredags så åkte vi direkt efter skolan till Albeny och tittade på Jerry Sindfeilt. Det var otroligt roligt. Stanna natten i ett hotell och åkte hem klockan 6 för Lucy hade en match. Sedan på lördagen så åkte vi till ett ställe där det var "october fest" var där i kanske en och en halv timme, åkte hem, åt m.m Klockan 9 gick jag på bio och såg Gravidy, hade roligt men filmen var lite konstig men går inte riktigt att klaga liksom. 
 
Idag är det audition för skolans drama föreställning. Jag ska dock inte auditia för en stor roll bara backrundsdansare för jag missade själva infomation saken när man fick reda på vad man måste öva på. Men aja. Sen vet jag inte vad jag gör, har lite läxor som måste göras. 
 
Lyssnar även på denna låt 
Specks - Matt pond pa
 

Härlig dag

 
Dagen var så otroligt bra, var på otroligt glatt humör, träningen var lika rolig som vanlig och spelade även lite piano, åh det var så härligt. Har inte gjort det på 2 månader, känns bra liksom. Det finns ett litet musik rum i vår skolan där det finns ett piano. Jeriqho var där och övade på något så höll honom lite sällkspa, alltid trevligt. I morgon är det fredag och vi ska se Jerry Sinfeldt! Helgen kommer bli bra tror jag också!
 

Updaterar när jag kommer hem idag! Måste dra mig upp ur sängen nu, haha. Ha en bra dag!
 
 
 

Instagram

 
 
Instagram
Följ mig på instagram! Börjar uppdatera mera när jag får min nya mobil som är denna vecka hoppas jag! 
@Annabaumgartner

Hem

Något som jag visste att jag skulle gå igenom var hemlängtan. Det börjar komma och gå med dagarna nu. Inte så att jag mår dåligt på något sätt men jag måste erkänna att dom har dagarna har varit lite mer av en "hemlängtans fas", eller hur jag ska säga det. Jag trodde att jag skulle sakna allt mindre, jag trodde liksom att det skulle vara lättarna än vad det är. Det är inte som att jag gråter men det är någon som liksom saknas bredvid mig. Det känns bara lite tomt. 
 
Det är bara tanken på att vara borta från mina vänner och familj. Att liksom vara flera timmar bort, på andra sidan atlanten och inte alls vara nära dom på något sätt alls, och när jag pratar med dom känns det ändå som att jag är lite närme men sedan efter samtalet så inser jag att jag är fortfarande är så långt borta. 
 
Och sedan slår tanken att jag är faktiskt ensam här. Med en familj som jag bara kännt i nu två månader, att jag har bott här i två månader. Att dom välkomnade mig med öppna händer och behandlade mig som en av dom. Men det är fortfarande en helt annan sak. Dom känner inte mig som mina vänner eller min familj i Sverige gör, det är småsaker som påminner mig om hur lite dom faktiskt vet. Efter detta år kommer dom känna mig utantill. Dom kommer veta exakt hur jag är och mer om min bakrund men just nu känns det lite som att jag är en främling och dom är också det. Jag känner dom, men jag vet inte alls om dom. 
 
Jag säger inte det här för att någon ska tycka synd om mig, och jag mår inte dåligt alls. Bara något jag måste få skriva av mig när jag känner för det. Något som alla som gör det jag gör kommer gå igenom, och det är något jag faktiskt måste stå ut med. Det kommer bli svårare och det kommer också bli lättarna. Men just nu är det lite i mellan båda sidorna. Jag känner mig lite borta. 
 

Answers

Bara för att det inte går med video så får vi svaren här.
 
Vad tycker du om din Skola? Tycker du skolan är enklare eller svårare än i Sverige?
Beror på, testen är lättare här. Lite mindre plugg och inte så jobbiga lektioner för att dom är bara 40 minuter.
 
Bor du långt ifrån New York just nu?
Saknar du många i Sverige?
Är skolan som i alla amerikanska filmer? Hehe
Du är så vacker o du har bästa bloggen ju! :) 

Kram!
- Nja, ganska. Runt 5 timmar kanske!
Saknar jätte många! Helt sjukt.
Haha nej verkligen inte! När jag kom hit hade jag en vision att det var en blandning av High School Musical (utan alla danslåtar...) + Mean Girls. Men nej inte alls. Visst det är lite som man tror men jag trodde att folket skulle likaom vara mer otrevliga.
Tack!!
 
Funderar på att åka ett utbytes år nästa år, hur värt är det på en skala 1-10? är du 97? varför åkte du innan gymnasiet? har man mycket hemlängtan? är det lätt att skaffa kompisar?
Går inte att säga 10 för det är liksom 100. Så jädrans värt det! Ja jag är född 97, alltså 16 år. Jag åkte innan gymasiet för jag tyckte att det skulle vara lättare så, så slipper man byta klass, skaffa nya vänner om och om igen liksom. Ja man har hemlängtan. Vissa dagar mer än dom andra, det är något jag inte kan ljuga om. Ja det är lätt! Amerikaner är otroligt socialla men du måste också vara social för att faktisk så vänner haha. 
 
Vilken skola ska du börja i när du kommer hem till sverige? Ska du börja på iegs i skanstull? Vilken linje i så fall? :)
 - Ja jag ska börja i Internationella Engelska Gymasiet i skanstull, och linje är teater! 
 
VARFÖR SKRIVER DU MORDEN FAMILY HELA TIDEN NÄR DET HETER MODERN
FÖR JAG HAR DYSSE
 
Saknar du hem mycket? 
Kommer du komma hem till Sverige under julen?
Ja klart jag har mycket hemlängtan. Men inget så att jag vill åka hem eller något! Nej jag får inte åka hem under hela detta år.
 
som utbytesstudent tror du att man skulle ha lätt att skaffa kompisar där du är även fast man är liiite socialt tillbakadragen?
Alltså ja, jag var lite blyg i början men om du tänker att åka kommer du inse hur mycket mer öppna folket är här. Dom är otroligt socialla men som sagt måste du också vara det tillbaka annars kommer dom inte palla. Haha, men om du är lite blyg så får du självklart vara det men du måste också inse att dom kommer inte tycka det är konstigt om du helt plötsligt sätter dig bredvid dom på lunchen och börjar snacka (yiez guilty) 
 
Vad kommer du gå för gymnasium efter ditt utbytesår? och vad vill du göra efter gymnasiet? Ska du stanna i Sverige eller kanske gå College?
Efter detta år väntar IEG på mig, haha. Och efter gymnasiet ska jag ta ett år "off" åka tillbaka hit, åka till Australien och Nya Zeeland i ett år och sedan högskola hoppas jag. Hoppas också på Collage.
 
Finns det några snygga killar i nya skolan? 
Är det mycket highschool fester? 
Hoppas du har det underbart! :)
- Nja, inte så värst många, men några snygga finns det haha. Och nej, det är inte alls några fester. På helger sitter dom hemma och kollar på film, helt seriöst. 
Tack det har jag!
 
Kan man åka utan organisation eller är det svårt att få visum då?
Tänkte du flytta är det rätt omöjligt. För att kunna bo i USA måste du antingen göra som jag, du gifter dig med en Amerikan eller så flyttas sitt jobb hit eller dina föräldrars jobb. Och det kommer ta dig måååånga år att fixa. Så, nej finns inte så stor chans. 
 
Får du något studie bidrag eller liknande varje månad? eller får du bara "fick" pengar av dina föräldrar?
Jag får 300 dollar av mina riktiga föräldrar varje månad. Och det är till för mat, klder, typ bio m.m
 
Gick du på cheerleading innan du kom till usa? Om inte hur blev du antagen?
Nej jag hade aldrig ens testat på det haha, men jag hade dansat  väldigt länge så jag lärde mig snabbt. Sedan så funkade jag som flyer så ja, ha..
 
Hur har du det i USA Anna? 
Saknar du inte David? Kommer ni vara tsm hela året? 
Jordgubbar/ hallon 
Svensk mat/ USA mat? 
Svenska/ USA killar? 
Den personen du saknar mest!
Hur jädrans bra som helt. 
Klart jag saknar honom, men nej jag tror inte vi kommer vara tillsammans hela året för vi har gjort slut, tyvärr. 
Jordgubbar. I don't like hallon 
Beror på. Killar här ifrån är väääldigt mer öppna med vad dom känner, + att dom är mycket mer romantiska. Har vart med om att dom har sagt att dom gillar mig när dom knappt känner mig (inte för att skryta med JA) Haha, killar i Sverige stänger mer in sina känslor så föredrar nog killar från USA.
 
Vad gör du på helgerna? är du bara med din familj eller är du med dina nya vänner? Har du sovit över hos någon ny?
På helgerna umgås jag med vänner om dom kan, eller så sitter jag hemma.. Haha. Vi brukar ha match. Har inte gjort det än men har planer att kanske göra det i helgen! 
 
Hur är alkoholkulturen där, är det mycket fester och sånt? det känns som om det är typ strängare, med utetider och sånt. 
Vilka klasser tar du? 
Hur går det med att ha en pojkvän i sverige, är det inte asjobbigt? 
Berätta om din värdfamilj! 
Är skolan lätt/svår jämfört med sverige, är lärarna bra, mycket läxor? 
 Har du fått några kompisar? hur är människorna där? 
Hur är din engelska nu? tänker du på engelska osv :)
Det jag har hört så dricker vissa här, men inte alla. Det är myyycket strängare men utetider och vem man umgås med m.m. 
Jag tar Chours, English 10, Music, History 10, varannan dag gym varannan dag biologi/lab sen Sience. Sedan har jag  2 studyhalls som är som en håltimme där man gör läxor. 
Som ni kanske vet bor jag med en mamma, pappa och två syskon. En storebror och en lillasyster. Familjen är otroligt aktiv och väldigt sociala och roliga. Dom gör många familje aktiviteter. Dom är en perfect match. Dom är som en vanlig familj men har lite mera humor och glädje i sig varje dag. 
Skolan är lättare, eller beror mer på klassen men den är ganska lätt. Lärarna är bra! Har dock 1 som jag inte tycker om sååå mycket. Läxor kommer och går, har minst 2-3 läxor varje vecka. Så inte så mycket faktiskt. 
Min engelska blir bara bättre och bättre, pratar det varje dag så det blir bara lättare och lättare. Ibland kommer jag på mig själv när jag tänker på engelska men ibland på svenska. Det går fram och tillbaka haha! 
 
har du pojkvän i sverige? varför gick du då på dejten med Jeeriqoo :O ?
Jag och david har somsagt gjort slut. Så därför gick jag med honom haha.

RSS 2.0
RSS 2.0